Acasă Diverse Cum am scăpat de urmele de arsuri de pe tigăi

Cum am scăpat de urmele de arsuri de pe tigăi

Autor

Data

CATEGORIE

Îmi place să fac mâncare și să îmi iau chestii prin bucătărie. Iar în decembrie mi-am găsit ceva tigăi la o reducere destul de bună, cât de cât ok, și când îmi iau un lucru de bun aș vrea desigur să mă bucur de acel lucru cât mai mult.

Problema mea cu tigăile e că apar acele urme pe fund lăsate de flăcări. Cu orice detergent încercam, părea să fie în zadar. Căutasem și pe internet tot felul de trucuri, bicarbonat, oțet.. dar nimic.

Așa că am întrebat pe un grup de Facebook despre gătit, foarte activ și foarte util de altfel. Acolo mi s-a recomandat Sano Forte. Eram la țară când am postat și abia așteptam să ajung în Suceava să văd dacă Sano Forte îmi rezolvă problema.

Iar când am ajuns, prima oară am mers în Auchan să-mi cumpăr Sano Forte. Iar acolo surpriză… care era ăla bun? Sano Forte Gel sau Sano Forte Spray? Nu știam, iar comentariile de la postarea mea erau oprite. Așa că am luat ambele tipuri.

arsuri tigai

Când am ajuns acasă am și scos tigaia să testez Sano Forte. Am dat câteva pufuri pe fundul tigăii și am frecat puțin cu buretele. Urmele păreau să se ducă ușor iar asta m-a bucurat. Am lăsat puțină soluție să activeze timp de 10 minute iar apoi am revenit și am făcut-o lună.

Astfel, dacă aveți probleme cu arsurile rămase pe fundul tigăilor, puteți încerca Sano Forte.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente