Închiderea contului ING din aplicația HomeBank

Sunt client la ING de ani buni și nu am simțit niciodată nevoia de a trece la o altă bancă. Nu am avut niciodată nemulțumiri față de serviciile ING, deși sunt sigur că sunt și persoane care vor să își închidă contul, din cine știe ce motive.

Închiderea unui cont bancar poate fi o treabă care să te sperie inițial, gândindu-te că asta ar necesita multe drumuri, stres și birocrație. De regulă, astfel de operațiuni implică mult disconfort, dar pare că la ING treburile stau diferit.

Am primit ieri o notificare de la ei care mă anunța că acum poți închide un cont ING direct din aplicația HomeBank, deci fără a fi nevoie de vreun drum la bancă.

Cum poți închide contul ING din aplicația HomeBank?

Trebuie doar să deschizi aplicația, iar din secțiunea conturi să accesezi cele trei puncte. Aici vei găsi opțiunea pentru închiderea contului.

Totuși, trebuie să nu ai plăți în așteptare iar dacă ai o asigurare de viață ING Via Protect, va trebui să o închizi mai întâi.

Sigur, va mai trebui să transferi banii în alt cont sau să îi retragi de la un bancomat, iar dacă ai un credit, acesta trebuie rambursat. Mai este necesară, de asemenea, închiderea contului de economii.

Iar dacă îndeplinești toate aceste cerințe, îți vei putea închide contul ING din aplicația de pe telefon fără prea multe bătăi de cap.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.