Cum afli care sunt cele mai populare filme pe Netflix în România

Netflix deja afișează cele mai populare producții în funcție de regiunea în care te afli, însă de curând a venit cu un serviciu suplimentar în acest sens.

Mai exact, Netflix a lansat un site unde poți vedea cu ușurință care sunt cele mai populare filme de pe Netflix în România sau în alte țări.

Site-ul se numește top10.netflix.com și poate fi accesat aici. Părerea mea este că avem un site foarte intuitiv. De exemplu, la ora actuală, cele mai populare filme de pe Netflix la noi sunt:

Îmi place că îți arată și numărul de săptămâni în care filmele respective au fost în top 10. Eu unul, aș începe cu acelea, dacă ar fi să aleg un film pe care să-l văd.

Iar dacă dai scroll, vei putea vedea și alte țări în care filmele din top 10 se bucură de popularitate.

Mai există și posibilitatea de a vedea un top global, care la rândul său îți poate oferi recomandări interesante de filme pe care să le vezi.

Vedem că în top apar deja filmele de Crăciun, iar în acest sens am făcut și eu un articol cu recomandări de filme, pe care îl poți accesa aici.

Actualizare: Am navigat mai mult pe site-ul top 10 Netflix și observ că poți vedea și care sunt cele mai populare seriale de pe Netflix în România sau în alte țări, precum și care sunt cele mai vizionate producții non-english, la nivel global, desigur.

Ce ziceți de acest site de la Netflix?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.