YOXO la 9 lei

Pomană curată, cum s-ar spune. Deja îmi pare rău că am trecut abonamentele mobile pe PFA, mai ales că plătesc aproximativ 100 lei pentru 3 numere. Mă bate un gând să renunț la ele, chiar dacă va fi cu gălăgie, că nu demult m-am abonat.

Stăm așa deocamdată. A ajuns puțin mai greu la mine vestea că YOXO a redus prețurile pentru abonamente. Practic, cel mai ieftin abonament costă acum 9 lei, nici două beri nu îți cumperi cu ei!

La schimb primești minute și sms naționale nelimitate, plus 10 GB de net. Nu știu dacă o fi suficient internetul sau nu, că eu sunt pe nelimitat de ceva timp. Este unul dintre motivele pentru care încă mai sunt client Telekom.

Internetul e la viteză 4G maxim.

Cu toate acestea, nu sunt prea convins că am nevoie de atât de mult internet, dar niciodată nu am contorizat. Mare lucru să nu fie doar marketing cu acest nelimitat? Vom vedea.

Momentan, i-am făcut Ștefaniei YOXO pentru că avea nevoie. Prea abuza telefonul meu și depindea destul de mult de el, ceea ce mai nasol când sunt plecat.

Ea fiind deja pe Orange, activarea abonamentului ar trebui să se facă destul de ușor. Am urmat pașii în aplicație iar astăzi ar trebui să se facă trecerea, zic ei.

În cazul în care nu ați aflat de promoție, sper să vă fie de folos informația mea.

Distribuie articolul:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.