Progrese de Black Friday?

Pentru mine cel puțin Black Friday-ul ăsta a fost diferit. Cred că e prima oară când nu îmi cumpăr mie nimic, dar și când nu am prea așteptat dimineața. Abia m-am trezit la 6:40, doar că trebuia totuși să fac o comandă. Dacă nu era comanda respectivă, mă trezeam și eu ca oamenii pe la 8-9. De pe la 6:45 am început să dau refresh și pe la și 52 parcă am văzut că eMag era on. Începuse Black Friday.

Când am intrat eu doar un telefon era stoc epuizat. M-am uitat rapid peste ofertele bombă, m-am gândit să-mi iau televizorul ăla la 399 lei, dar nu l-am mai luat. Am dat un refresh și era stoc epuizat și la ăla. Dacă voiam, îl puteam lua. Totuși, navigam pe eMag liniștit căutând ceea ce îmi trebuia, mai ales că nu mă pregătisem dinainte, și am văzut că totuși schimb pagini după pagini, iar site-ul încă merge. Ba chiar mă grăbeam să dau comanda să nu crape. Și mă consult cu ai mei, decid să depășesc puțin bugetul și dau comanda. Totul ok!

Am mai navigat apoi să văd dacă găsesc totuși interesant și mergea brici. Am așteptat apoi rapoarte și totuși numărul de vizitatori crescuse față de anul trecut. Am rămas surprins în mod plăcut – chiar dacă e un lucru normal totuși – că a mers așa bine, dar era și cazul de acum. Elefant a căzut iar, dar oricum pentru mine nu e un magazin ce merită luat în considerare prea mult. Restul nu le-am verificat, dar mi-a plăcut cum a mers eMag, chiar dacă am văzut destul de multe produse cu prețuri mărite.

3 comentarii


  1. Eu am facut comanda pe Elefant pe la vreo 7 dimineata si n-am avut niciun fel de probleme. Doar la Carturesti s-a gatuit siteul ca si anul trecut.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.