Skip to content

Cât de bine dormi tu noaptea?

Poate că am multe defecte însă cu toate acestea mă consider un om cinstit. Nu am furat nimic niciodată și nici nu am dat mită, chiar dacă am fost și prin spital o vreme și chiar dacă era să rămân fără permis pentru 60 de zile. După ce am fost întrebat ce lucrez și cum facem mi-am asumat greșeala și nu am dat-o pe țigăneală. Iar datorită acestor lucruri dorm bine noaptea. Pentru că sunt împăcat cu mine.

Dar oare cei care fură, ori care îi susțin pe cei care fură, cum dorm noaptea? Or avea ei mai mulți bani și paturi mai moi și case mai frumoase, dar oare dorm bine? Dorm bine gândindu-se la cât de necinstiți au fost? Dorm bine când se gândesc că într-o zi s-ar putea întâmpla ce se aude și în piață: DNA să vină să vă ia. Desigur, s-ar simți abuzați, că justiția abuzează hoții mai noi, de aceea își doresc să facă tot ei și justiție. Sunt sigur că într-o zi vor fi luați toți la întrebări.. și ce bine o să mai doarmă ei noaptea atunci.

Dar eu sunt bine cu mine, vă mulțumesc pentru grijă. Nu am furat nimic niciodată și nu o să o fac, indiferent de circumstațe. Am muncit pentru tot ce am și sunt fericit. Dar voi, cei care nu știu cât de bine dormiți noaptea, cum e la voi? 😀 Tot contra abuzurilor luptați, tot?

justitie

2 Comments

  1. La cat de naturala si normala li se pare hotia eu as paria ca dorm mai bine decat noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.