Skip to content

Că tot a început perioada cadourilor și nu mai e mult până la un nou sezon GOT

Last updated on 19 iunie 2018

Nu vă mai întreb dacă la voi a venit Moș Nicolae, însă mă gândesc că ați fost cuminți iar dacă nu ați fost, poate va fi mai bun Moș Crăciun. Și pentru că mă gândesc că ați fost și voi în ipostază de Moș aseară, la fel ca mine, m-am gândit să vă ofer un pont destul de bun – cred eu – pentru această perioadă în care toată lumea e în căutare de cadouri.

Mai exact, HBO a postat un nou teaser legat de următorul sezon din Game of Thrones, care pare să anunțe o revenire a lui Jon Snow, deci cu siguranță va fi un sezon foarte interesant. Teaserul, mai jos:

Și ce poate fi mai plăcut decât un cadou cu specific Game of Thrones? Iar pentru că mie-mi place să-mi fac cadouri singuri, cu cele de mai jos mă pot lăuda:

cadouri game of thronesPoza nu e foarte clară, am nevoie de un aparat de fotografiat sau de un telefon nou, cu siguranță.

Atât tricoul cât și medalionul sunt de pe Coolori.ro unde am găsit niște prețuri tare faine și probabil că, peste ceva timp, îmi voi mai lua un tricou sau două. Totuși, sunt fel și fel de tricouri, medalioane și multe alte produse hand-made numai bune de făcut cadou, mai ales în această perioadă.

De asemenea, m-am gândit și la voi și vă ofer un voucher care vă permite să faceți cumpărături cu prețuri mai mici cu 10%.

voucher reducere 10-01.png

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.