SkyShowtime nu are aplicație pentru televizoarele Samsung

Știrea zilei de azi în materie de platforme de streaming a fost despre lansarea SkyShowTime în România, subiect despre care am scris și eu în urmă cu ceva timp.

Pe scurt, apare pe 14 februarie, va fi 4€ pe lună și nu știu încă dacă va fi reducerea despre care vorbeam în articolul mai sus menționat. Probabil că da, ceea ce înseamnă că va fi 2€ dacă te abonezi imediat după lansare.

Nimic nou sau interesant pentru mine până aici.

Problema apare pentru cei care au un televizor Samsung, cu sistem de operare propriu. Tizen parcă îi zice. Aceștia nu vor avea o aplicație pe care să o poată instala, ceea ce sigur reprezintă o problemă.

Pentru început, aplicația SkyShowtime va fi disponibilă în browser sau pentru dispozitivele cu următoarele sisteme de operare: iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV și LG TV.

Citesc pe grupuri că ar lucra deja la o aplicație și pentru televizoarele Samsung. Rămâne de văzut cât este realitate și cât nu. Totuși, pleacă cu handicap pentru mine și mă voi gândi serios dacă merită să mă abonez sau nu.

Obișnuiesc să urmăresc pe TV filmele, fără să folosesc cabluri HDMI de la laptop la TV – deși nu mi-ar fi greu – așa că vă întreb… ce sistem de operare are televizorul vostru? Vă veți abona la SkyShowtime în cazul în care aveți un televizor Samsung cu sistem de operare propriu?

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Sunt in dilema, am Samsung… dar pt 2 euro probabil o sa fac abonament in ideea ca va veni repede aplicatia si pe Samsung. Oricum sunt dezamagit ca nu vin de la lansare cu aplicatia…

    • Ar trebui să o lanseze curând, sigur piața utilizatorilor de Samsung e destul de mare. Nu cred că vor să își asume pierderea.

  2. Am mai scris astăzi pe undeva prin comentarii lucrul ăsta, dar îl mai zic încă o dată. Nu are cum să nu vină cu o aplicație și pentru Samsung. E un nume prea mare în zona de Smart TV ca să rateze publicul care folosește TV-urile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.