Poți semnala că un sertar este murdar la easybox

Tocmai am primit un colet și mi-a sărit în ochi faptul că au adăugat un nou buton, pe care îl poți folosi după ridicarea coletului. Probabil că acesta apare și atunci când trimiți colete prin easybox, însă încă nu am avut ocazia să fac asta, chiar dacă au facilitat mult acest lucru.

Mai precis, poți atrage atenția în cazul în care un anumit sertar este murdar, ceea ce mi se pare destul de util.

Nu am observat sertare exagerat de murdare la easybox, mai degrabă sunt jegoase cele de la FAN Courier. Totuși, cred că sunt destul de greu de întreținut. Intră praful în casă cu ușurință, d-apăi în sertarele acelea care sunt expuse la toată murdăria de afară.

De asemenea, mă gândesc că easybox-urile sunt mai curate și pentru că sunt mai populare. Practic, se șterg sertarele cu coletele și cu mânecile curierilor și a clienților, așa că se mențin într-o stare ok.

E de apreciat gestul celor de la Sameday. E de bun simț să trimiți sau să primești coletul în stare optimă, cu toate că se mai murdărește el și pe drum. De altfel, la fiecare încărcare/ridicare de colet ar putea fi șters cu niște șervețele umede sau ceva, chiar dacă asta presupune mai mult efort din partea curierului dar și mai mult timp „pierdut”.

Sper că vor adopta și cei de la FAN funcția aceasta. De asemenea, Sameday ar trebui să facă și ei ceva pentru ca acel cod QR să fie scanat cu ușurință, așa cum se întâmplă la FAN Box. Cel puțin la easybox-ul de lângă mine e aproape imposibil să îți ia codul QR, oricât ai încerca.

Distribuie articolul:

10 comentarii

  1. suntem pe calea cea buna cu livrarile, si oameni par ca sunt din ce in ce mai ok si mai respectuosi fata de acest serviciu util

  2. Initial si mie mi se parea ca nu functioneaza acele scannere QR de la easybox. Dupa ceva timp am prins pe cineva in fata mea ridicand un colet si l-am vazut tinand telefonul la vreo 30-40 cm distanta de scanner. Am incercat si eu si de atunci nu mai am probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.