Blogmeet #5.5, bifat

10325547_792683884089962_7554569219181571078_nSe pare că am bifat și al cincilea blogmeet începând cu cel din februarie și sunt fericit să zic că vine din ce în ce mai multă lume nouă, iar comunitatea crește de la un blogmeet la altul.

După cum ziceam și mai sus, la acest blogmeet au fost două persoane noi. Este vorba de Claudia și… Claudia, două prietene care pe lângă relația de prietenie mai împart și un prenume. De asemenea printre participanți s-a aflat și doamna Nicoleta-Mihaela Butnariu cu care nu am prea apucat să discut, dat fiind faptul că am ajuns cam târziu.

Sunt fericit că la acest blogmeet am avut ocazia să o ajut pe Alexandra să-și facă blog pe wordpress și că am pus la punct toate detaliile legate de tabăra de la sfârșitul lunii Iulie la care participăm noi bloggerii precum și jurnaliști.

Cu ocazia acestui blogmeet am mai găsit un local care e pe placul meu și în care voi mai merge. Este vorba despre Chrome Bar, local căruia îi mulțumesc pentru găzduirea plăcută. Acesta ne-a oferit ambianța demnă de un blogmeet pe cinste, așa cum a fost.

 

 

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.