Stăpânul Inelelor, serialul, apare în septembrie

Știați că Amazon a decis să facă serial după cărțile Stăpânul Inelelor, nu? Știrea a apărut cu mult timp în urmă, m-a încântat pe atunci doar că odată cu trecerea timpului n-am mai auzit nimic despre serial, așa că am uitat de intenția lor.

Se spune că va fi cel mai scump serial făcut vreodată, iar dat fiind subiectul grozav de bun, ne putem aștepta să fie ceva pe cinste. Se spune că ar putea fi mai bun decât Game of Thrones chiar. Amazon a plătit doar pentru drepturile de televizare 250 milioane de dolari în 2017.

Serialul a fost produs în Noua Zeelandă iar primul sezon i-ar fi costat pe cei de le Amazon 465 de milioane de dolari. În comparație, producerea unui sezon din Game of Thrones a costat în jur de 100 de milioane de dolari.

Azi a ajuns în newsfeed-ul meu de pe Facebook vestea că primul sezon al serialului apare pe 2 septembrie, ceea ce m-a bucurat teribil. Avem și un video cu scopul de anunțare a titlului:

Serialul va fi disponibil, desigur, pe Amazon Prime, platformă care este deja disponibilă în România. Presimt că atunci îmi voi face un abonament special pentru a vedea serialul.

Din câte înțeleg din titlu și din video de mai sus, acțiunea se petrece cu mult înainte de ceea ce am văzut în filme/cărți, ceea ce mi se pare grozav.

Te vei uita la serial?

Distribuie articolul:

4 Comentarii

  1. Pe lângă Lord of the Rings, Tolkien mai are câteva povești despre Middle-earth, povești care, la fel ca Hobbitul sunt dintr-o perioadă anterioară. Până-ți vine serialul poți da un ochi pe Silmarillion, pe Copiii lui Hurin și Poveştile neterminate. Altfel, sper că Prime n-or să-și bată joc și de asta cum și-au bătul de Wheel of time.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.