Am trimis un colet prin FANbox

Când mai trebuie să trimit câte un colet online, de obicei folosesc Colete Online și trimit prin FAN Courier pentru că au un preț accesibil, nu necesită imprimarea fișei de transport și se mișcă suficient de rapid.

În Suceava, de obicei curierul vine în aceeași zi, dacă reușesc să fac cererea până la ora 14-15. Am încercat să fac asta și la Vaslui, doar că acolo treburile stau diferit, fiind vorba despre mediul rural. Probabil că la fel e și la mine la țară, la Botoșani, dar încă nu am trimis colete acolo prin FAN, ci doar prin SameDay, curierul fiind din localitate.

De ceva timp, pe platforma Colete Online a apărut și posibilitatea de a trimite colete prin easybox sau prin fanbox. Cea din urmă oferă un cost mult mai avantajos decât livrarea clasică, numai că sunt mai puține fanbox-uri prin zonă.

Cu toate acestea, cum n-a venit curierul iar coletul trebuia trimis mai rapid, am ales să trimit prin fanbox, fiind programat oricum un drum la Kaufland, acolo unde este un astfel de fanbox.

Procedura e foarte simplă. Scanezi codul QR sau pui PIN-ul primit prin SMS ți se deschide un sertar, pui coletul acolo și cam aia e. Există opțiunea de a spune că nu încape coletul, caz în care probabil că ți se pune alt sertar la dispoziție, mai generos.

Totuși, ei țin cont de dimensiunile introduse când faci cererea, așa că ți se rezervă un sertar suficient de încăpător. Ori cel puțin așa cred eu.

Faină experiența, probabil că o voi mai folosi.

Ați trimis colete prin easybox sau fanbox până acum?

Distribuie articolul:

10 comentarii

  1. N-am trimis. Doar retururi eMAG la easybox și procesul e similar. Am avut de trimis ceva, am folosit woot.ro și m-a costat undeva la 16 lei pentru un colet mic trimis din nordul țării până în centrul ei prin FAN Courier.

  2. De prin martie trimit exclusiv prin Fanbox. Tot asa, facand comanda pe colete-online.ro. Inainte trimeteam tot prin Fancourier, dar cheltuiam ceva mai multi bani cu livrarile (mai dadeam si bacsis curierului).
    Ma intreb ce parere au curierii despre aceste lockers… si lipsa bascsisului. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.