Două noi seriale marca HBO

De când m-am abonat la HBO Go am început câteva noi seriale. Primul ar fi Templierii (Knightfall) care m-a prins destul de tare și care va deveni lejer unul dintre serialele mele preferate. Probabil nici nu mai trebuie să zic de ce.

De curând am început Praf de pușcă, serial care cică ar fi o mini-serie (deci nu prea știu câte episoade vor fi, momentan sunt doar 3 apărute). M-am uitat mai ales pentru că în prim plan era Kit Harington, actor care îl joacă și pe Jon Snow, iar dacă tot nu apare sezon nou din Game of Thrones anul ăsta, am zis să compensez cu ceva.

Pe 19 ianuarie apare un nou serial pe HBO Go numit Britannia, un serial despre invazia romană din Britannia. Este deci genul meu deci va trebui să îl încep și pe ăsta curând.

Pare că mi-e mai comod să mă apuc de seriale care abia acum au apărut, sau cel puțin care nu au mai mult de 1-2 sezoane, deoarece mi-e cam nașpa să încep un serial care are deja 6-7 sezoane apărute. Ce mai e de urmărit pe HBO Go?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Daca tot iti este dor de GOT poti incerca si Medici: Masters of Florence, aici, in prim plan este Richard Madden ( Robb Stark) 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.