Am cumpărat pentru prima oară încălțăminte online

De-a lungul timpului, am făcut adesea cumpărături online și am cam luat de toate. Totuși, când a fost vorba despre haine sau încălțăminte, am avut rețineri. Mă sperie politica de retur, adică toată procedura în sine, deși am înțeles că de când cu EasyBox, e mult mai simplu.

Zilele trecute am cumpărat pe datorie de la eMag iar în coș au fost două perechi de încălțăminte. Eu port 43 cam la orice, doar o pereche de pantofi am cu 42, însă în rest nu există excepție.

Așa că am zis că merg pe același șablon, am comandat 43 și în două zile erau deja în EasyBox. Îmi place să am ceva spațiu, nu prefer încălțămintea fixă, iar ăștia s-au potrivit de minune.

Asta sigur îmi va da curaj să îndrăznesc să mai comand și altădată încălțăminte și nu numai, chiar și alte articole vestimentare. Cel puțin de la eMag prin EasyBox, ca să fie ușor cu returul în caz că va fi nevoie.

Sper să nu întâmpin, prea des, probleme cu mărimile, așa cum mă temeam până acum. Oricum, știu că nișa asta merge bine chiar și online, motiv pentru care voi îndrăzni mai des.

Voi vă cumpărați haine online, ori preferați să le probați?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

4 Comentarii

    • Mi-am mai luat o geacă anul trecut, parcă, și nu au fost probleme. La fel și cu încălțămintea. Iar într-o lume plină de haine slim fit, cred că o să ajung să comand mai des online..

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.