Unde să îți încarci sau să îți repari aerul condiționat în Botoșani. Și unde nu

Așa cum după ce am pus folia pe geamurile mașinii, am lăsat recomandare aici pe blog pentru că am fost mulțumit, la fel încerc de fiecare dată să vin cu recomandări pe care le consider utile pentru cei care le caută.

Încă de prin iarnă mă mai jucam cu aerul condiționat și observam că nu mai bagă rece deloc. Am zis că poate o fi din cauză că e rece și afară așa că am așteptat temperaturile ridicate. A venit primăvara iar aerul rece tot nu venea. După ce am scos mașina din service, pentru că mi-au mai rămas niște bani, am mers să o încarc cu freon la Solenyy. Cei care nu au fost la fel de profi precum aparatura pe care o au. Pur și simplu au încărcat instalația și cam atât. Părea că intră puțin aer rece la început, dar nu. Am venit după câteva zile și nu au făcut nimic. M-au trimis la electrician, să scape de mine. Așa că nu îi recomand, cel puțin pe partea de AC, pe cei de la Solenyy.

Compresorul pornea, așa că cel puțin în opinia mea, era tare ciudat. Am căutat pe internet recomandări de service-uri pentru aer condiționat în Botoșani. Așa am văzut că toată lumea recomandă să merg La Nea Mircea. Acolo unde am văzut că merg o mulțime de persoane. Totul e cu programare. Verdictul a fost simplu și oarecum costisitor: compresorul. Cel pe care îl găsești cam cu 100€ în dezmembrări, rar cu 300-350 lei. Eu l-am luat cu 400. L-au schimbat, l-au încărcat și a mers. Per total 640 de lei toată distracția pentru niște aer rece, ca să nu fac saună și să dau din kg jos.

Așa că dacă aveți nevoie să încărcați cu freon sau să reparați aerul condiționat al mașinii, puteți merge direct La Nea Mircea, pentru că oamenii chiar cu asta se ocupă. Plus ceva treburi cu sudură.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.