Blogmeet 3.5 a fost super

Blogosfera botoșăneană se pare că evoluează tot mai frumos de la o lună la alta. La fiecare Blogmeet apar persoane noi și asta mă încântă foarte mult.

Ieri a avut loc al III-lea blogmeet de când am creat grupul bloggerilor botoșăneni și pot spune că a fost grozav.

Se pare că Lucian a fost mai punctual decât mine – cu toate ca nu aș fi crezut că e posibil – așa că atunci când am intrat în Grand Irish Pub prima persoană pe care am vazut-o a fost el. Am ajuns acolo pe la 13:30 așa că până la 14:00 când au sosit Gabriel și Andreea – o bloggăriță foarte simpatică, nouă atât în grup cât și în blogosferă – am stat la povești cu Lucian.

Imediat au început să se ocupe locurile la masa noastră mare aflată lângă prize multe (erau doar două) și pentru că am avut o zi lungă ieri nu mai știu ordinea exactă în care au ajuns blogărașii botoșăneni. Totuși voi face o listă mai jos cu cei prezenți:

  1. Răzvan Pascal – mereu prezent
  2. Ciprian Mitoceanu – un nou blogger care ne-a bine dispus cu glumele sale
  3. Mitoceanu JR. care i-a spus tăticului său că vrea blog și sper să îi facă deoarece ar fi probabil cel mai tânăr blogger
  4. Magda – care mi-a explicat în sfârșit cum și-a ales numele blogului său
  5. Petru – primul blogger de pe meleagurile botoșănene pe care l-am cunoscut și cu care așteptam să vorbesc face to face
  6. Florentina – care nu a putut sta prea mult însă data viitoare sper că va fi ultima care pleacă

Mi-a plăcut mult acest blogmeet deoarece am fost destui bloggeri prezenți și am stat aproape până la apus de soare, adica până la 19:30, blogmeet-ul durând aproximativ 5 ore.

De asemenea a fost un blogmeet cu voie bună iar Răzvan se pare că dorește să se implice mai mult pe partea de online a Botoșaniului astfel încât a venit cu niște propuneri de colaborări foarte interesante pe care le voi face publice atunci când vor fi aproape puse în aplicare.

Țin să mulțumesc și localului Grand Irish Pub care a fost foarte generos cu noi și ne-au oferit o sponsorizare de 50 de lei astfel încât fiecare blogger a putut consuma un produs fără să îl plătească.

De acuma ne vom reface puțin după acest blogmeet și vom începe pregătirile pentru următorul deoarece vrem ca acestea să evolueze cât mai frumos.

Mai jos avem și o fotografie că așa e frumos:

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Un blogmeet trebuia prezentat asa cum trebuie, fiecare moment trebuia scris, mai. Sper sa va mearga bine si sa creasca mult si bine. Succes pe viitor cu blogmeet Botosani.

    • Aici ai foarte mare dreptate însă suntem la început, cu toate că numărul oficial al blogmeet-ului este 3.5 e abia a doua ediție mai serioasă. Trei persoane au de foarte puțin timp blogul astfel încât începutul e mai greu, totuși odată ce aceste întâlniri devin mai dese cu atât sunt mai frumoase și ca la carte.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.