Acasă Diverse Recomandati-mi un ceai bun

Recomandati-mi un ceai bun

Autor

Data

CATEGORIE

Sursa imagine: rebloggy.com

De mai bine de un an și jumătate am prostul obicei de a bea cafea zilnic. Am început ușor cu jumătate de cană însă în ultimul timp am ajuns să beau și câte trei căni pe zi, ceea ce nu e deloc bine.

Zilele trecute am ajuns – iar – în oraș și mi-am propus să fac o schimbare. Cu toate că au insistat destule persoane să nu mai beau că nu e bună și nu mă ajută nu am prea ascultat și am ajuns la recordul – dacă îl pot numi așa – de aproape doi ani de când cafeaua este singurul meu viciu.

Schimbarea a constat în a nu mai bea cafea. Sunt o persoană foarte ambițioasă așa că de joi – zi în care am ajuns în Botoșani – nu am mai baut decât o cafea, în Irish la Blogmeet deoarece îmi pierdusem energia.

Constat însă că nu mă ajuta prea mult cafeaua astfel încât mă simt la fel de ok și când beau un ceai.

După cum probabil ai observat și în titlu, articolul are rolul de a-ți cere sugestia. Vreau să îmi sugerezi un ceai – care se poate cumpăra dintr-un supermarket gen Kaufland, Carrefour șamd – care să aibă atât un gust bun cât și un efect cât mai plăcut.

 

8 COMENTARII

  1. Ah, amice, bine ai venit în lumea celor drepţi. Depinde foarte mult ce anume vrei de la ceaiul repsectiv.

    Îl vrei mai mult de gust sau pentru un efect specific? La pliculeţ sau la pungă? (să nu te aud cu granulele efervescente că te voi lovi cu ceainicul peste cap)

    • Bine te-am găsit. Gustul este un criteriu estențial însă dacă există și un efect plăcut nu mă supăr. Poate fi atât la pliculeț cât și la pungă. Granulele nu mi-au plăcut prea mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente