Marea Nordului de la vama Stânca Costești e pe cale să fie deschisă iar

După ce am scris anul trecut despre Marea Nordului, de la Stânca Costești, am mai primit mesaje din când în când pe Facebook de la diferite persoane care voiau să afle câte ceva. Așa că am zis să mai vin cu o actualizare pentru că, cine știe, poate o fi cuiva de folos.

Azi a fost mai cald ca niciodată parcă așa că am zis să dau o fugă să fac o baie în Prut iar cu ocazia asta să văd și care-s treburile pe acolo. Ultimele ploi au cam distrus drumul de acces care oricum nu era foarte bun, cel de dinainte de vamă. Pe Facebook am văzut că ar mai fi un drum pe lângă fostul Peco Petrom, din ce am înțeles, însă eu am mers tot pe drumul vechi. Și pe plajă sunt câteva canale formate de apa care a curs șiroaie.

La terasă se lucra. Dar cel mai important e că apa e caldă și numai bună de o baie răcoritoare. Probabil că terasa se va deschise și ea weekendul acesta, dacă nu plouă, că se pare că așa au ei norocul, la fel ca anul trecut, să plouă în fiecare weekend.

plaja vama stanca costesti

Nu, poza nu e de acolo. N-am găsit gagici de pozat azi. Poate în weekend! 😀

Mic update: Am și câteva poze de la Marea Nordului, Plaja Vama Stânca Costești

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Cînd mai ai ocazia să mergi, fă un tur de orizont și postează o succesiune de imagini. Sînt sigur că ar fi bine apreciate, chiar dacă nu toți ar reuși să vină, fiind la distanțe prea mari. Dar ar fi interesant de prezentat un loc frumos, încă destul de natural, neafectat de modernismul idiot al altor plaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.