Acasă În oraș Am fost la Plaja Vama Stânca Ștefănești (Marea Nordului) și am făcut...

Am fost la Plaja Vama Stânca Ștefănești (Marea Nordului) și am făcut niște poze

Autor

Data

CATEGORIE

Cu puțin timp în urmă anunțam investiția de la Vama Stânca Costești, și se pare că cei de acolo s-au mișcat destul de repede. E deja weekendul cu numărul 2 de când s-a dat startul la distracție la Marea Nordului, după cum i se mai zice Plajei de la Vama Stânca Ștefănești, așa că am trecut azi pe acolo să văd cum e și să fac 2-3 poze.

Momentan s-a făcut scena unde vor fi mai multe concerte în fiecare weekend, din câte am înțeles, dar și o terasă destul de mare. Cred totuși că în weekendurile călduroase, mesele și scaunele de la terasă nu vor fi suficiente, însă asta nu e numaidecât o mare problemă. Terenul din parcare a fost îndreptat cât de cât, iar acum e mai ok. Ar trebui însă să se lucreze la drumul de acces la plajă, deoarece e destul de rău. Sunt sigur însă că nu va rămâne așa.

De asemenea, niște nisip pe plajă ar fi și el bine venit, deoarece momentan e mai mult balast decât nisip. Tot ca sugestie ar fi amplasarea mai multor semne care să indice Marea Nordului. Asta pentru a fi găsită mai ușor. Ar fi obligatorii măcar 2 semne, unul în intersecția din Stânca, iar altul în apropierea vămii, atunci când trebuie să faci stânga dacă vii dinspre Stânca.

Comunicarea ar trebui și ea îmbunătățită. Momentan aflăm de concertele și petrecerile de aici de pe contul personal de Facebook al investitoarei, precum și a DJ-ului (cred că asta e funcția lui). Există și o pagină, aici, însă nu s-a mai postat acolo de pe 7 mai, în momentul scrierii articolului.

În rest, peisajul e frumos iar muzica se aude tare bine și sunt sigur că vor fi niște distracții faine vara asta acolo. Eu unul abia aștept să „pierd” câteva nopți pe acolo.

Și dacă tot promiteam poze în titlu, acestea pot fi văzute mai jos. Păcat că nu a fost soare, că s-ar fi văzut mai frumos.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente