Am fost la Plaja Vama Stânca Ștefănești (Marea Nordului) și am făcut niște poze

Cu puțin timp în urmă anunțam investiția de la Vama Stânca Costești, și se pare că cei de acolo s-au mișcat destul de repede. E deja weekendul cu numărul 2 de când s-a dat startul la distracție la Marea Nordului, după cum i se mai zice Plajei de la Vama Stânca Ștefănești, așa că am trecut azi pe acolo să văd cum e și să fac 2-3 poze.

Momentan s-a făcut scena unde vor fi mai multe concerte în fiecare weekend, din câte am înțeles, dar și o terasă destul de mare. Cred totuși că în weekendurile călduroase, mesele și scaunele de la terasă nu vor fi suficiente, însă asta nu e numaidecât o mare problemă. Terenul din parcare a fost îndreptat cât de cât, iar acum e mai ok. Ar trebui însă să se lucreze la drumul de acces la plajă, deoarece e destul de rău. Sunt sigur însă că nu va rămâne așa.

De asemenea, niște nisip pe plajă ar fi și el bine venit, deoarece momentan e mai mult balast decât nisip. Tot ca sugestie ar fi amplasarea mai multor semne care să indice Marea Nordului. Asta pentru a fi găsită mai ușor. Ar fi obligatorii măcar 2 semne, unul în intersecția din Stânca, iar altul în apropierea vămii, atunci când trebuie să faci stânga dacă vii dinspre Stânca.

Comunicarea ar trebui și ea îmbunătățită. Momentan aflăm de concertele și petrecerile de aici de pe contul personal de Facebook al investitoarei, precum și a DJ-ului (cred că asta e funcția lui). Există și o pagină, aici, însă nu s-a mai postat acolo de pe 7 mai, în momentul scrierii articolului.

În rest, peisajul e frumos iar muzica se aude tare bine și sunt sigur că vor fi niște distracții faine vara asta acolo. Eu unul abia aștept să „pierd” câteva nopți pe acolo.

Și dacă tot promiteam poze în titlu, acestea pot fi văzute mai jos. Păcat că nu a fost soare, că s-ar fi văzut mai frumos.

Distribuie articolul:

6 comentarii

    • Păi e cam posomorâtă vremea acum. Nu vere, se anunță chiar și un festival rock, deci lasă hate-ul. 😀

    • Salut Adrian. Momentan cazare doar la Botosani, cel mai aproape probabil, sau cu cortul. Contacte puteti lua legatura cu dna Pansela Merticariu pe facebook, investitoarea de la Marea Nordului.

    • Bună Mădă! Apa e foarte ok, mai ales dacă mergi în timpul săptămânii. În weekend e mai multă lume și se mai ridică nisipul. În rest, e ok, crește treptat, e curată și calduță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.