Uneori „hate-ul” duce către prostie

Nici nu mai țin minte de câte ori am zis acest lucru aici pe blog, însă pentru mine AdrianBolocan.Ro este un blog de opinie în principal, dar și un blog unde încerc să ofer informații utile. Îmi spun opinia despre diferite lucruri, iar uneori mai scriu și câte un articol util, precum cel despre transcrierea unei mașini.

Mai scriu și advertoriale din când în când, la fel ca majoritatea blogurilor… pentru că de ce nu? Iar pentru cei care nu știu ce e un advertorial, acela e un articol plătit de către cineva, în care să pui un link către un site, pe anumite cuvinte. Uneori se cere și o anumită temă, pentru ca link-ul să se potrivească.

Unii însă, precum un tip care a lăsat comentarii cu hate la un articol plătit, cred însă că această reclamă este falsă totodată. Nu știu cum scriu alții articolele, însă eu sunt genul de persoană care nu face o treabă „numai să fie”, ci prefer mai degrabă să fac un lucru bun sau deloc. Așa că atunci când primesc o ofertă pentru un advertorial, mă gândesc mai întâi dacă pot scrie un articol util pe tema respectivă.

Nu voi scrie o poveste scurtă unde să pun acel articol. Nu voi scrie nici articole de 200-250 de cuvinte în care să las un link. Prefer să fac în așa fel încât din acel articol să iasă ceva util care apoi să fie de ajutor cititorilor cât mai mult timp. Și totuși, există mentalitate că orice e plătit trebuie să fie și de calitate proastă, ori să fie minciuni.

Nu știu ce produse au cumpărat ei pentru că le-au văzut în reclame, însă treaba cu advertorialele aici pe blog e cu totul alta. Desigur, nu mă las afectat de hate-ul unei persoane, sau a mai multora, însă mă gândesc că de util ar fi pentru toată lumea dacă ar înțelege unele lucruri și dacă ar ieși din bula lor.

6 Comments

  1. Alina Valentina 18/04/2017
  2. Malin 19/04/2017
  3. Sergiu R. 20/04/2017
  4. Andrei 21/04/2017

Add Comment