Samsung Galaxy J5, telefonul momentului?

Nu știu dacă ați observat, însă acum majoritatea persoanelor au J5 2016, de la Samsung. Numai eu cunosc 6-7 persoane, sau chiar mai multe, care au acest telefon. Și culmea e că am observat că aceste persoane sunt mulțumite de el, motiv pentru care am decis să merg și eu pe încrederea altora, astfel încât aveam nevoie de un telefon care să aibă și camera ok, motiv pentru care am cumpărat un J5.

Mai întâi nu voiam acest model pentru că nu îmi prea plac telefoanele prea mari. Mi se par ideale cele care au 4.7 inch de exemplu, pentru că sunt foarte comode. Iar la această categorie cam cel mai popular model este Samsung Galaxy A6 2016. Aproape că l-am cumpărat, și mai că deja îmi căutam husa galaxy a5 2016, doar că apoi am intrat pe eMag să citesc părerile despre acest telefon.

Acolo am văzut că nu este chiar foarte lăudat, ba chiar erau destule persoane care se plângeau de probleme asemănătoare. Apoi mi-am amintit că știu două persoane care au acest telefon, iar una dintre ele are probleme cu semnalul. Așa că nu am mai vrut să risc.

De asemenea, tot ținând cont de risc, imediat după am mers și mi-am cumpărat husă tip flip dar și folie de sticlă. Altceva pentru protecție nu știu să existe, că dacă ar fi existat, aș fi folosit cu siguranță și acea metodă. Iar asta deoarece sunt pățit, iar acum suflu și în iaurt, după cum spune o vorbă.

samsung galaxy j5

Legat de Samsung J5 2016 pot spune că sunt mulțumit. Se mișcă bine, bateria ține ok iar camera e mulțumitoare. Desigur, parcă aveam așteptări mai mari de la cameră, însă e decentă. La 13 MP parcă ar trebui să fie mai bună, ori pur și simplu sunt eu prea pretențios. Are și Dual Sim, deci pot folosi două cartele în el, ceea ce e un lucru pe care îl apreciez.

Iar cine mă urmărește pe Instagram a văzut cu siguranță faptul că am început să încarc poze mai des, un lucru care am observat că îmi place mult. Acum Instagram a devenit ușor rețeaua de socializare preferată pentru mine, iar asta pentru că am o mică pasiune pentru fotografii care se pare că a stat ascunsă o perioadă îndelungată de timp.

Revenind la Samsung Galaxy J5 2016, am observat că e mai pe toate magazinele online în topul vânzărilor. Iar companiile de telefonie îl scot mereu în față la oferta pentru abonamente, pentru că așa atrag cu siguranță mai mulți clienți. Toate ca toate, îmi permit să cred că acest J5 este un telefon care aduce mulți bani celor de la Samsung, deși nu este un smartphone de top.

Este exact genul de telefon pe care și-l poate permite cam oricine, dar care este totodată destul performant încât să simți că ai în mână un telefon inteligent care nu te va lăsa la greu. Rămâne să văd cum se va comporta în timp, însă sunt sigur că se va comporta foarte ok. Voi mai scrie despre el, cu siguranță.

2 Comments

  1. Cătălin 16/05/2017

Add Comment