Acasă Diverse Se mai uită lumea la Eurovision?

Se mai uită lumea la Eurovision?

Autor

Data

CATEGORIE

Până anul trecut mă uitam și eu în fiecare an la Eurovision. Adică l-am urmărit cam 3-4 ani la rând, doar că la un moment dat mi-am dat seama că nu merită și că nu vom câștiga niciodată. Iar asta deoarece, la fel ca la majoritatea concursurilor de altfel, nu contează numai o prestație bună.

În primul rând pentru că, în afară de Moldoveni, alți vecini nu ne prea votează. Iar asta contează mult. Am văzut mereu că țările vecine și își dau punctele mari între ele, iar cele mai mici se duc și ele pe undeva. Apoi pentru că nu știm să venim cu ceva nou.

Cred că am fi avut șanse anul trecut, însă atunci nu am fost primiți din cauza datoriilor, deci o mare țeapă! Aseară am auzit că a câștigat o melodie doar pentru că a impresionat nu știu ce poveste a cântăreților. Ca la Românii au talent, câștigă cazurile sociale, ceea ce nu cred că e foarte ok.

4 COMENTARII

  1. Dupa ce mi-am dat seama ca e facatura treaba cu voturile, nu m-am mai uitat. Am avut niste prieteni care au participat la concurs, teoretic ar fi trebuit sa reprezinte Romania, practic voturile catre ei (si restul trupelor) s-au blocat, iesind pe locul 1 singurii care mai puteau fi votati, iar noi ,cei care trimiteam voturi, am fost taxati pentru toate incercarile desi liniile erau blocate.

  2. Nici eu nu am mai urmărit de vreo 5-6 ani. Nu mi se pare că participă neapărat artiști de calitate, ci unii care încearcă sa epateze prin vestimentație, scenografie, dans sau alte artificii pe lângă voce. Și mai e și treaba că toți se pierd într-o mare uitare. Câștigătorii scot 1 hit în cel mai bun caz și apoi nu mai știi nimic de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente