Veste bună pentru fanii Game of Thrones

Toți cei care au vizionat serialul Game of Thrones așteaptă următorul sezon dat fiind faptul că ultimul s-a terminat într-un mod neașteptat. Și eu sunt unul dintre aceștia și, nerăbdător fiind, am început să citesc cărțile și sper să le termin până în aprilie, atunci când va apărea primul episod din sezonul următor Game of Thrones.

Totuși așteptarea e grea și cum poate fi făcută mai ușoară dacă nu cu propria poveste Game of Thrones ?

A fost anunțat de ceva timp iar de curând a fost lansat. Este vorba despre jocul celor de la Telltales Games în care fiecare fan al serialului de la HBO poate fi introdus în povestea celor șapte regate. Mai exact, fiecare player trebuie să ia decizii importante în legătură cu soarta celor șapte regate.

Jocul începe cu Gared Tuttle, un servitor al familiei Forrester în pielea căruia playerii se află. Imediat după ce jocul începe aceștia sunt nevoiți să își construiască propria poveste având mai multe alegeri de făcut.

Personal mi se pare o idee destul de interesantă și sunt sigur că va prinde destul de bine printre fanii Game of Thrones.

Mai jos aveți trailer-ul jocului iar dacă doriți să îl cumpărați o puteți face de aici, jocul având prețul de 30 de dolari.

game-of-thrones-season-4

Sursă imagine: schmoesknow.com

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Era si timpul sa apara un astfel de joc. Desi, sa fiu sincer, eu si cu jocurile avem o dispuna de ceva ani. Preferam sa ne evitam.

  2. Trailerul este destul de bun. Insa nu stiu cati o sa cumpere jocul. Eu n-as da 30 de dolari pentru un asemenea joc. Daca ar fi fost Sons Of Anarchy, cu tot respectul, as fi dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.