Acasă Blogging Veste bună pentru fanii Game of Thrones

Veste bună pentru fanii Game of Thrones

Autor

Data

CATEGORIE

Toți cei care au vizionat serialul Game of Thrones așteaptă următorul sezon dat fiind faptul că ultimul s-a terminat într-un mod neașteptat. Și eu sunt unul dintre aceștia și, nerăbdător fiind, am început să citesc cărțile și sper să le termin până în aprilie, atunci când va apărea primul episod din sezonul următor Game of Thrones.

Totuși așteptarea e grea și cum poate fi făcută mai ușoară dacă nu cu propria poveste Game of Thrones ?

A fost anunțat de ceva timp iar de curând a fost lansat. Este vorba despre jocul celor de la Telltales Games în care fiecare fan al serialului de la HBO poate fi introdus în povestea celor șapte regate. Mai exact, fiecare player trebuie să ia decizii importante în legătură cu soarta celor șapte regate.

Jocul începe cu Gared Tuttle, un servitor al familiei Forrester în pielea căruia playerii se află. Imediat după ce jocul începe aceștia sunt nevoiți să își construiască propria poveste având mai multe alegeri de făcut.

Personal mi se pare o idee destul de interesantă și sunt sigur că va prinde destul de bine printre fanii Game of Thrones.

Mai jos aveți trailer-ul jocului iar dacă doriți să îl cumpărați o puteți face de aici, jocul având prețul de 30 de dolari.

game-of-thrones-season-4

Sursă imagine: schmoesknow.com

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente