Cât de mult mă ajută dacă dai share la un articol

Se întâmplă uneori să scriu câte un articol pe care cititorii mei îl consideră util. Rareori primesc câte un mesaj pe Facebook în care mi se mulțumea pentru articolul respectiv. Este adevărat că mă simt bine când primesc astfel de mesaje însă mă simt și mai bine atunci când văd că un cititor îmi consideră informația utilă și dorește să o împărtășească și altora.

Totuși știu că mulțumirea ar putea fi arătată printr-o distribuire. Nu vreau să cer cititorilor distribuiri pe gratis ci doar atunci când considerați că un articol chiar merită citit și de către alții.

De ce e important pentru mine să dați share articolelor

Social media este foarte importantă pentru un blogger. Nu cred că exagerez dacă aș spune că fără aceasta nu există succes pentru un blogger.

Atunci când nu ai foarte multe articole în spate, vizitele de pe Google nu sunt chiar atât de multe și astfel Social Media devine o sursă foarte importantă de vizitatori. Am refuzat să mai dau share în grupuri deoarece era mai mult o metodă de spam decât de promovare și nu mă simțeam mândru de mine.

Astfel acum dau share doar pe profilul meu de Facebook și pe cel de Twitter iar aceste distribuiri mă ajută să îmi anunț prietenii că am scris ceva nou pe blog. Totuși acel articol ajunge doar la prietenii mei iar prietenii cititorilor mei nu vor afla prea ușor de mine dacă voi, dragii mei cititori, nu îi veți anunța.

Ce se întâmplă dacă dai share unui articol ? Răspunsul e simplu, prietenii tăi află de blogul meu și dacă le place atunci vor mai reveni să vadă ce am mai scris și chiar pot recomanda blogul și altor prieteni. Astfel se formează o comunitate în jurul acestui blog pe care încerc să îl dezvolt de la o zi la alta.

9894304255_eba5d96aed_o

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Faze rare. Sunt si cretini care nu apreciaza, sunt destui. Astia sunt obisnuiti sa dea share la Tony Poptamas. Cu citate motivationale gen „Afara ploua cu apa”, retard level 9000. Si uite cat succes are Poptamas prin Social Media…datorita multimii de cretini din ziua de azi.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.