De ce nu vă luați cărți, rechizite și tot ce trebuie online?

Când eram în liceu, nu prea făceam așa multe cumpărături online, iar asta în principal că pe atunci – în primii ani – nu aveam proprii bani. De aceea și eu, la început de an școlar, luam magazinele la rând ca să găsesc cele mai ieftine caiete, cărți sau ghiozdane. Mă rog, ghiozdanul l-am avut același în cei 4 ani de liceu, deci nu a fost cazul meu.

Dar cert este că a devenit deja tradiție ca oamenii, elevi sau părinți, să ia în septembrie magazinele la rând să găsească cărți și caiete. Desigur, poate că prețurile la caiete sunt mai accesibile prin supermarket-uri, doar că nu știu dacă pot spune același lucru și despre cărți

Indiferent că este vorba despre o culegere, sau ești în clasa a 11-a sau a 12-a și trebuie să-ți cumperi singur cărțile, cert e vei găsi mult mai ușor și la preț mai ok cărți online. Iar magazine sunt destule.

De exemplu, pe Libris vei găsi o mulțime de manuale școlare, la prețuri foarte bune dar și cu transport gratuit. Pe scurt, cărțile îți vin la ușă, economisind deci timpul pe care în mod normal îl pierzi într-un supermarket. Iar Libris nu e sigura librărie online care vinde manuale școlare.

Și cei de la Cărturești au o mulțime de manuale școlare, culegeri, cărți de pregătire pentru BAC sau evaluare națională, șamd, iar în perioada asta chiar organizează reduceri.

Să nu uităm nici de eMag, care au în stoc de toate: rucsacuri, manuale școlare precum și caiete.

Așa că, de ce să umbli prin oraș după manuale, rechizite și alte lucruri ce trebuie unui elev la început de an școlar, prin temperaturi de peste 30 de grade, atâta timp cât găsești toate acestea online, la prețuri chiar mai bune decât cele din magazinele clasice și cu transport gratuit? De ce?

rechizite-online

6 comentarii


  1. Sa stii ca oamenii care nu umbla prea mult pe net nu au incredere sa cumpere online. Unii nici nu se pricep. Eu cand eram in liceu nu aveam calculator si nici acces la net. Stam in gazda si nu ma lasa sa folosesc. Televizorul nici atât :)) Mergeam si cumparam din magazine. Ce-i drept au evoluat lucrurile de atunci dar na, cred ca despre neîncredere si nepricepere a vb .

    Răspunde

  2. Eu am ajuns să iau o mulțime de chestii online, însă de rechizite de cele mai multe ori se ocupă nevastămea, și le ia pe rând, nu toate grămadă, în funcție de câte este nevoie. Oricum ea fiind cadru didactic, este imposibil să nu fie un caiet gol prin casă.

    Răspunde

  3. Mie tare mult îmi plăcea momentul când cumpăram rechizite din librărie sau din Metro și nu aș schimba senzația asta pentru cumpărăturile online. Sunt dintre ciudații care miros cărțile/caietele și îmi place să caut eu cu mâna mea modelele de pixuri, caiete, etc. Și momentul ăla când vii acasă încărcat de rechizite..priceless!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.