Acasă Blogging De ce nu vă luați cărți, rechizite și tot ce trebuie online?

De ce nu vă luați cărți, rechizite și tot ce trebuie online?

Autor

Data

CATEGORIE

Când eram în liceu, nu prea făceam așa multe cumpărături online, iar asta în principal că pe atunci – în primii ani – nu aveam proprii bani. De aceea și eu, la început de an școlar, luam magazinele la rând ca să găsesc cele mai ieftine caiete, cărți sau ghiozdane. Mă rog, ghiozdanul l-am avut același în cei 4 ani de liceu, deci nu a fost cazul meu.

Dar cert este că a devenit deja tradiție ca oamenii, elevi sau părinți, să ia în septembrie magazinele la rând să găsească cărți și caiete. Desigur, poate că prețurile la caiete sunt mai accesibile prin supermarket-uri, doar că nu știu dacă pot spune același lucru și despre cărți

Indiferent că este vorba despre o culegere, sau ești în clasa a 11-a sau a 12-a și trebuie să-ți cumperi singur cărțile, cert e vei găsi mult mai ușor și la preț mai ok cărți online. Iar magazine sunt destule.

De exemplu, pe Libris vei găsi o mulțime de manuale școlare, la prețuri foarte bune dar și cu transport gratuit. Pe scurt, cărțile îți vin la ușă, economisind deci timpul pe care în mod normal îl pierzi într-un supermarket. Iar Libris nu e sigura librărie online care vinde manuale școlare.

Și cei de la Cărturești au o mulțime de manuale școlare, culegeri, cărți de pregătire pentru BAC sau evaluare națională, șamd, iar în perioada asta chiar organizează reduceri.

Să nu uităm nici de eMag, care au în stoc de toate: rucsacuri, manuale școlare precum și caiete.

Așa că, de ce să umbli prin oraș după manuale, rechizite și alte lucruri ce trebuie unui elev la început de an școlar, prin temperaturi de peste 30 de grade, atâta timp cât găsești toate acestea online, la prețuri chiar mai bune decât cele din magazinele clasice și cu transport gratuit? De ce?

rechizite-online

6 COMENTARII

  1. Sa stii ca oamenii care nu umbla prea mult pe net nu au incredere sa cumpere online. Unii nici nu se pricep. Eu cand eram in liceu nu aveam calculator si nici acces la net. Stam in gazda si nu ma lasa sa folosesc. Televizorul nici atât :)) Mergeam si cumparam din magazine. Ce-i drept au evoluat lucrurile de atunci dar na, cred ca despre neîncredere si nepricepere a vb .

  2. Eu am ajuns să iau o mulțime de chestii online, însă de rechizite de cele mai multe ori se ocupă nevastămea, și le ia pe rând, nu toate grămadă, în funcție de câte este nevoie. Oricum ea fiind cadru didactic, este imposibil să nu fie un caiet gol prin casă.

  3. Mie tare mult îmi plăcea momentul când cumpăram rechizite din librărie sau din Metro și nu aș schimba senzația asta pentru cumpărăturile online. Sunt dintre ciudații care miros cărțile/caietele și îmi place să caut eu cu mâna mea modelele de pixuri, caiete, etc. Și momentul ăla când vii acasă încărcat de rechizite..priceless!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente