Cum îți aduni curajul pentru a face un pas în față

Nu știu voi, dar eu unul am fost mereu un tip mai reținut, destul de timid în marea majoritate a timpului. Iar asta deoarece cred eu că am avut și am în continuare foarte mult de pierdut din cauza acestui lucru. Iar dintre toate lucrurile pe care aș vrea să le schimb la mine, ăsta pare a fi cel mai greu de schimbat.

Încă de când mă știu încerc să scap de această piedică de a ieși în față. Iar de-a lungul timpului s-au făcut îmbunătățiri mari. Dar totuși parcă nu este suficient.

Văzusem în ceva film de comedie o fază când tatăl îi spunea copilului ca atunci când trebuie să facă ceva ce i se pare greu, iar curajul îi lipsește, să numere până la 3 iar apoi să o facă fără a sta pe gânduri. Aplic și eu acest sfat. Nu număr, dar mă arunc cu capul înainte și sper să fie bine. Exact cum am făcut când eram mic și am sărit în apă mare fără să știu să înot. Nevoia m-a învățat.

Ăsta este trucul meu. Dar nu m-aș supăra să primesc și altele în secțiunea de comentarii.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

6 Comentarii

    • Ba da, pentru că te reține să intri în proiecte faine, în timp ce alții mai curajoși nu vor ezita să o facă. Cine are de câștigat? 😀

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.