De unde puteți cumpăra trusă, stingător și triunghiuri auto

Nu știu cum e la voi, însă de o vreme în Botoșani au loc deseori diferite controale rutiere. Majoritatea au rolul de a verifica dacă șoferii au trusă de prim ajutor, stingător și cele două triunghiuri auto. Cumva e ceva obișnuit să le ai în mașină, pentru că nu știi când vei avea nevoie de ele, însă e neobișnuit faptul că mulți șoferi nu le au de fapt.

Și nu spun asta așa, în necunoștință de cauză, ci am văzut faptul că în Botoșani se vând trusele, stingătoarele și triunghiurile mai ceva ca pâinea caldă. Prin supermarket-urile mari rar mai găsești, ori cel puțin se vând repede de tot, iar prin magazinele de piese auto sunt și ele foarte vânate. Așa că nu de puține ori am văzut postări prin grupurile dedicate șoferilor din Botoșani, în care să se întrebe unde găsești trusă de prim ajutor, stingător și triunghiuri auto.

Deși le am, am zis că nu ar fi rău un articol în acest sens. Iar recomandarea mea este desigur eMag. 

Deși poate aveți deja toate cele de mai sus, este important să verificați valabilitatea trusei și a stingătorului. Dacă sunt expirate, pot fi iar probleme, deci nu e bine. Mai bine să plătiți 30 de lei acum, decât vreo 100-200 de lei amendă, ori cât o fi.

În rest, or mai fi și alte magazine online care comercializează trusă și stingător auto, însă eMag e baza.

trusa si stingator autoaut

2 comentarii


  1. Barbata-miu zice ca sunt prea tehnice chestiile astea pentru mine si ca i-ar fi frica sa mearga intr-o masina condusa de mine. E o adevarata nebunie si cu trusele astea. La un moment dat nu mai gaseau deloc disponibile in magainele fizice. O sa le zic si lor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.