Studentie, vin!

Huh, de când așteptam să treacă toată nebunia aceasta cu bacalaureatul. S-o fi terminat examele încă de vineri însă vă asigur că e mai grea așteptarea notelor decât rezolvarea unui subiect.

Totuși cei de la Edu mi-au făcut o surpriză și m-au scăpat de emoțiile ce aveau să mă cuprindă luni dimineață și astfel au postat rezultatele duminică seara.

În ordinea de pe site, era româna unde am luat 7.10 iar reacția mea a fost una normală deoarece mă așteptam la o astfel de notă, apoi istoria 9.25 și m-am bucurat că am reușit să iau o notă peste 9 care să eclipseze româna iar dezamăgirea cea mai mare a fost geografia la care am luat doar 7.90 atâta timp cât eu mă așteptam să nu iau mai puțin de 8.50.

Mă gândesc că la geografie am pierdut puncte și pentru că am scris urât, am greșit vreo virgulă ceva și… pentru că inițiala prenumelui tatălui este I. Acuma nu știu ce probleme avea domnul sau doamna respectivă însă știu că a corectat nu glumă. Nu m-am mai obosit să depun contestație deoarece aveam nevoie de 0.50 de sutimi pentru a-mi modifica nota așa că am ales să sărbătoresc media de 8.08.

Acuma când e gata mă simt mult mai relaxat. Voi începe să scriu mai mult pe blog, să fiu activ în blogosferă și să citesc cât mai mult.

Sursă imagine: vectorcharacters.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.