Acasă Diverse Studentie, vin!

Studentie, vin!

Autor

Data

CATEGORIE

Huh, de când așteptam să treacă toată nebunia aceasta cu bacalaureatul. S-o fi terminat examele încă de vineri însă vă asigur că e mai grea așteptarea notelor decât rezolvarea unui subiect.

Totuși cei de la Edu mi-au făcut o surpriză și m-au scăpat de emoțiile ce aveau să mă cuprindă luni dimineață și astfel au postat rezultatele duminică seara.

În ordinea de pe site, era româna unde am luat 7.10 iar reacția mea a fost una normală deoarece mă așteptam la o astfel de notă, apoi istoria 9.25 și m-am bucurat că am reușit să iau o notă peste 9 care să eclipseze româna iar dezamăgirea cea mai mare a fost geografia la care am luat doar 7.90 atâta timp cât eu mă așteptam să nu iau mai puțin de 8.50.

Mă gândesc că la geografie am pierdut puncte și pentru că am scris urât, am greșit vreo virgulă ceva și… pentru că inițiala prenumelui tatălui este I. Acuma nu știu ce probleme avea domnul sau doamna respectivă însă știu că a corectat nu glumă. Nu m-am mai obosit să depun contestație deoarece aveam nevoie de 0.50 de sutimi pentru a-mi modifica nota așa că am ales să sărbătoresc media de 8.08.

Acuma când e gata mă simt mult mai relaxat. Voi începe să scriu mai mult pe blog, să fiu activ în blogosferă și să citesc cât mai mult.

Sursă imagine: vectorcharacters.net

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente