Primul articol de pe telefon. Sfârşit de an dificil

Nu am prea scris zilele trecute pe blog, iar asta din mai multe motive. Nici nu voi scrie prea mult zilele următoare. Voi fi scurt și la obiect.

Deși am fost norocos până acum și nu am avut probleme prea mari de sănătate, era şi timpul să văd cum e.

În a treia zi de Crăciun m-am simțit cam balonat, însă am crezut că va trece repede. Iar spre seară părea că trece. În schimb, noaptea a fost groaznică. Şi nu din cauza cutremurului.

Nu am dormit mai deloc din cauza durerilor abdominale, iar pe la 6:30 am reușit să iau primele pastile care nu au avut efecte miraculoase. Am sperat că va trece până seara, dar nu a fost aşa. Am chemat deci ambulanța.

Drumurile noastre toate m-au zdruncinat mai rău decât cutremurul. Iar după ce am ajuns la spital și am făcut analizele, concluzia a fost apendicita.

M-am operat ieri dar pentru că nu am venit la timp s-a şi infectat puțin, aşa că nu m-au cusut înapoi ci mai trebuie să aștept. Cert e că petrec revelionul aici.

Totuși mă simt ok şi gândesc pozitiv. Iar asta contează cel mai mult.

La mulți ani pentru 2017.

17 comentarii


  1. Nașpa Adi.. Ce să zic.. Sănătate maximă, fericire exagerată.. și mănâncă mai puțin 🙂 Eu în 31 de ani, n-am avut parte de așa ceva, însă niciodată nu-i târziu să scoți mațu la aer. 🙂

    Răspunde

  2. Mă întrebam unde ai dispărut… Sper din tot sufletul să te faci bine cât de curând. Te îmbrățișez cu drag și multă, multă sănătate. Ai grija de tine. Așteptăm vesti bune.

    Răspunde

  3. Imi pare rau 🙁 Sper ca te simti bine acum. A fost un sfarsit de an cam aiurea pt multi. Am planuit noaptea de revel cu niste prieteni si fix in aceeasi zi TOTI am racit rau si am stat la pat :)) Sampania de la 12 s-a transformat in ceai ”Hapciu”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.