Acasă Diverse Cum să te scapi singur de niște clienți

Cum să te scapi singur de niște clienți

Autor

Data

CATEGORIE

Nu e o știre faptul că în România acum e un haos total. Proteste, politicieni acuzați care se luptă cu justiția pentru a scăpa cu mâinile curate, oameni revoltați și oameni manipulați. Așa s-ar rezuma pe scurt toată nebunia. De aici rezultă alte nebunii.

De exemplu, zilele trecute o agenție pe nume Papaya Advertising a postat următorul mesaj pe pagina de Facebook:

Dorim sa anuntam clientii, furnizorii si colaboratorii Papaya Advertising ca agentia va fi inchisa in ziua de miercuri, 27.06.2018. Am luat aceasta decizie pentru a da posibilitatea tuturor colegilor nostri sa aiba o zi libera, zi in care ii puteti gasi in fata Parlamentului, la intrarea dinspre parcul Izvor. Incepand cu ora 12.00.

Va multumim pentru intelegere.

Conducerea.

În opinia celor care protestează și care sunt revoltați pe toată nebunia, acest mesaj a fost demn de aplauze și de respect. Doar că nu toată lumea a privit la fel acest curaj, care ar trebui observat mai des într-o țară democrată, așa cum ne dorim. CEC BANK, care colabora de ani buni cu Papaya Advertising, a decis să oprească colaborarea, nespecificând exact motivul deciziei, însă acesta se citește printre rânduri.

Așa am văzut cum o mulțime de persoane au anunțat că renunță la colaborarea cu CEC BANK. Probabil că nu vor simți ei mare pierdere, însă cu siguranță imaginea le va fi afectată.

protest romania

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente