Cum să te scapi singur de niște clienți

Nu e o știre faptul că în România acum e un haos total. Proteste, politicieni acuzați care se luptă cu justiția pentru a scăpa cu mâinile curate, oameni revoltați și oameni manipulați. Așa s-ar rezuma pe scurt toată nebunia. De aici rezultă alte nebunii.

De exemplu, zilele trecute o agenție pe nume Papaya Advertising a postat următorul mesaj pe pagina de Facebook:

Dorim sa anuntam clientii, furnizorii si colaboratorii Papaya Advertising ca agentia va fi inchisa in ziua de miercuri, 27.06.2018. Am luat aceasta decizie pentru a da posibilitatea tuturor colegilor nostri sa aiba o zi libera, zi in care ii puteti gasi in fata Parlamentului, la intrarea dinspre parcul Izvor. Incepand cu ora 12.00.

Va multumim pentru intelegere.

Conducerea.

În opinia celor care protestează și care sunt revoltați pe toată nebunia, acest mesaj a fost demn de aplauze și de respect. Doar că nu toată lumea a privit la fel acest curaj, care ar trebui observat mai des într-o țară democrată, așa cum ne dorim. CEC BANK, care colabora de ani buni cu Papaya Advertising, a decis să oprească colaborarea, nespecificând exact motivul deciziei, însă acesta se citește printre rânduri.

Așa am văzut cum o mulțime de persoane au anunțat că renunță la colaborarea cu CEC BANK. Probabil că nu vor simți ei mare pierdere, însă cu siguranță imaginea le va fi afectată.

protest romania

Distribuie articolul:

2 comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.