A fost confirmat sezonul 2 din Squid Game

Chiar dacă nu exista prea multă îndoială în legătură cu apariția unui sezon 2 al serialului Squid Game, dată fiind popularitatea de care s-a bucurat primul sezon, lipsea totuși o poziție oficială. Acum a apărut și asta, așa că este clar faptul că vom avea sezonul 2 pentru serialul Squid Game.

Serialul care a ocupat poziția întâi în topul de popularitate în peste 90 de țări, devenind cea mai mare producție non-engleză de pe Netflix precum și cel mai mare show produs vreodată, va avea sezonul 2. Creatorul Hwang Dong-hyuk a confirmat asta. Momentan, conform spuselor acestuia, se lucrează la partea de planificare.

Mai rămâne doar și ca Netflix să confirme asta, însă dacă se întâmplă curând, cel mai probabil sezonul 2 din Squid Game va apărea undeva prin 2023, asta dacă e să privim lansarea cu optimism.

Ce se întâmplă în Squid Game Sezonul 2?

Nu există informații oficiale în acest sens, însă ne putem da cu presupusul. Cel mai probabil, Seong Gi-hun, câștigătorul primei ediții, va încerca să pună punct acestui concurs care pare să-l fi marcat destul de mult.

Rămâne însă de văzut ce și cum se va întâmpla în sezonul 2 din Squid Game.

Nu pot să mă declar foarte nerăbdător, însă cel mai probabil voi bifa și sezonul 2, atunci când va apărea.

Voi așteptați sezonul 2? Apropo, mai am un articol interesant despre Squid Game aici pe blog, pe care îl puteți accesa aici.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.