Simona Halep a fost găsită dopată

Este știrea momentului pe internet, cât și la TV sau în alte medii. Simona Halep ar fi picat un test anti-doping la US Open 2022, așa că pentru o perioadă va fi suspendată.

Destul de nasoală știrea pentru ea, pentru că riscă un final de carieră într-un mod foarte urât, cum probabil nu și-ar fi dorit să o facă.

Performanțele ei de anul ăsta nu ar fi dat vreun semn că ia ceva ilegal, așa că nu ne putem dori decât să aflăm, la un moment dat, că totul s-a întâmplat în necunoștință de cauză.

În caz contrar, imaginea ei cât mai ales cariera ar avea mult de suferit.

Cantitatea de Roxadustat, așa cum îi zice substanței pe care ar fi luat-o, a fost în cantități foarte mici, ceea ce ne poate motive de optimism că va reuși să demonstreze că n-a fost nimic intenționat.

Dacă va fi final de carieră pentru ea, presimt că vom avea mult de așteptat până când steagul României va fi la competițiile de Grand Slam. De top 10 WTA nici nu mai poate fi vorba, zic eu.

Deci… cum comentați? 😀

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

2 Comentarii

    • Nu știu dacă e neapărat așa. La un asemenea nivel, banii nu mai înseamnă totul. Pentru că pur și simplu are destui și nu le mai poartă grija. Obiectivele sunt altele. Anume performanța, istoria șamd.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.