Și… v-ați făcut cont pe Threads?

Să nu ziceți că nu! Că doar e noul Twitter! Eu mi-am făcut, că sunt curios de fel, așa că am zis să mă apuc de treabă repejor, ca să fiu unul dintre primii influenceri de pe Threads. Poate fac și eu de o pâine, nu?

Revenind, în cazul în care nu ați aflat deja – deși mă îndoiesc – Threads este noua aplicație de socializare făcută de Zuck, deci face parte din familia Meta. În Europa nu e disponibilă, din motive de GDPR, însă poate fi descărcată din surse externe.

Migrarea, dacă o pot numi așa, se poate face foarte ușor. Se folosește contul de Instagram pentru asta. Te autentifici cu el, iar Threads preia datele de acolo.

De altfel, seamănă interfața puțin cu Instagram, doar că Threads nu se dorește a fi ceva rețea de socializare pe care să pui poze cu pisici – chiar dacă se poate – ci mai degrabă un fel de Twitter. Astfel, bârfele sunt la mare căutare!

Se raporta, la un moment dat, un număr de 30 milioane de utilizatori. Probabil să fi crescut, între timp. Astfel, interes există, deși există mult loc pentru mai bine.

A fost concepută ca o rețea de socializare care să concureze cu Twitter, de altfel… am văzut că s-a cam supărat Elon Musk și amenință cu judecata. Să fie la ei acolo!

Sunt curios dacă va prinde și la noi, ținând cont că Twitter nu a rupt niciodată gura târgului pe aici. Totuși, cred că dorința de ceva nou există. Să vedem dacă Threads o va satisface. Pentru început, ar trebui să fie disponibilă în magazine, pentru că nu toată lumea este dispusă să o instaleze din extern.

Sunteți pe acolo? Dacă da, apăi să mă căutați cu un follow, că vreau să fiu influenker, v-am zis!

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Eu aștept sa devin influenker legal 😄
    Prefer sa mai aștept puțin sa bage aplicația in store (dacă), și pe urma o încerc și eu. Am auzit ca a avut cea mai mare creștere, deci încă exista foame de chestii noi.

  2. Nu prea mă dau în vânt după aplicațiile Meta, singura pe care o folosesc zilnic fiind WhatsApp-ul. Accesez Instagram cam de 2 ori la 3 luni, FaceBook cam de 3 ori pe săptămână ( doar paginile, profilul personal odată pe an) … ce rost are să mă dau peste cap să-mi fac cont pe Threadsul de la Instagram?
    Mai atractiv îmi pare https://threads.com/

  3. Mie mi se pare foarte tare aplicatia, iar felul in care se vad imaginile e chiar tare. Acum deh, depinde si cat de populara va fi la noi. Daca va veni oficial in Europa… Nici Twitter n-a fost o solutie pentru mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.