Ce vloguri mai urmăriți pe YouTube?

Îmi place să am mereu ceva pe fundal atunci când stau la laptop. Parcă mă concentrez mai bine, iar munca e mai puțin obositoare în acest mod. Iar cel mai adesea mă uit pe YouTube.

De la Atenție, Cad Mere! la Zaiafet, Mircea Bravo sau alte vloguri mai puțin smart, îmi place să fie ceva acolo care să mă mențină treaz, viu și mai puțin plictisit. Doar că în ultima vreme am ajuns într-o pană totală de idei.

Pe prima pagină, YouTube îmi sugerează numai prostii sau numai lucruri pe care le-am văzut deja. Și să caut ceva nou, habar nu am cum. Mai nou imi sugereaza si canalul lui Marius.

Acum m-am întors la podcasturi, că mai sunt câțiva oameni pe care nu i-am ascultat până acum și care mă interesează. Doar că știu că podcasturile nu mă țin prea mult.

Sunt lungi, unele devin ușor plictisitoare și deseori e greu să găsești podcasturi cu oameni noi și interesanți. Mai peste tot sunt aceiași oameni care se plimbă de la un podcast la altul, ceea ce e destul de supărător.

Așa că vă cer recomandări: ce vloguri urmăriți? Numai să fie în română, pentru că le las să ruleze pe fundal cu doar vreo 10% atenție acordată.

Distribuie articolul:

5 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.