Mi-am făcut și eu, într-un târziu, cont la Salt Bank

Nu știu cum se face, dar mereu ratez lansările de produse digitale, dacă le pot numi așa. Poate că e de vină faptul că fug de tendințe și de tot ce e viral, așa că dacă un anumit lucru face multă zarvă, mă feresc de el.

De exemplu, cont pe Revolut mi-am făcut la muuuult timp după ce a fost lansat la noi. Mi-am dat seama mai târziu – și am regretat – că era o oportunitate de a face niște bani, folosind afilierea lor.

Și cu Salt Bank am făcut cam la fel… Abia zilele trecute am reușit să mă înregistrez, iar asta din două motive:

  1. Nu puteam fotografia cartea de identitate. Pur și simplu atunci când ajungeam la acel pas, totul era negru în aplicație. Abia după câteva zile și-ar revenit;
  2. Se discuta prea mult despre Salt, încât m-am ferit de el.

Culmea că inițial credeam că e cuvântul „salt” în engleză, dar apoi am aflat la radio, culmea, că nu e. Oare de ce nu l-am perceput inițial în română?

Cât despre Salt Bank, contul l-am făcut ca să fie. Nu știu dacă mă voi folosi de el prea mult. Am deja Revolut, mai apelez la Raiffeisen Digital Bank, dar e bine să fie o alternativă, în cazul în care va fi nevoie de ea.

Cât despre Salt Bank, această bancă digitală românească promite dobândă de 3%, un raport intuitiv al cheltuielilor, economii prin round up, investiții, depozite și altele. Costurile de administrare sunt 0, ei promit un curs valutar bun și costuri 0 pentru încasări și plăți în România.

Nu că m-ar ajuta cu ceva, dar dacă aveți nevoie de un cod de recomandare pentru Salt Bank, acesta este al meu: 663FM5.

Sunteți pe acolo?

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Dobânda la contul curent este de 3% numai după ce ai cheltuit într-o lună minim 1.000 de lei.

    Momentan singurul avantaj e un curs euro – leu nesperat de bun… dar e un curs dinamic… eu am prins și un curs mai avantajos decât cel BNR. Aceasta numai dacă încasezi în euro și vrei să convertești în lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.