Skip to content

Și s-a mai dus un an. Ieri

Inițial am zis că nu voi scrie nimic despre asta. Am vrut să nu scriu deoarece parcă toată treaba asta a devenit o monotonie. Mă refer la articolele în care vorbim despre ce s-au întâmplat în x ani de blogging, despre cifre, comentarii, vizite și articole. Totuși, voi scrie ceva despre asta.

2 ani. 2 ani în care am avut o mare pasiune și care se nu oprește aici. Poate că e puțin însă poate că va dura încă mai pe atât și nici acolo nu se va opri. Consider că acum 2 ani, când mi-am deschis blogul am avut cea mai bună idee din viața mea iar dacă aș putea da timpul înapoi cu 3-4 ani, aș face ceea ce am făcut acum 2 ani: mi-aș deschide blog.

Ceea ce face și mai faină toată această treabă este faptul că mi-am deschis blogul de Ziua Limbii Române, că tot mă gândeam zilele trecute că ar fi fost fain să îmi deschid blogul chiar de ziua mea.

Nu am sărbătorit într-un fel anume, cu toate că plănuiesc să îmi personalizez o ceașcă de cafea cu logo-ul blogului pentru ca diminețile la cafea și blog să fie și mai frumoase.

1,2… și vor urma. Mersi tare mult că sunteți aici.

2 ani de blogging

5 Comments

 1. Alina Valentina Alina Valentina

  Felicitări, bla bla bla, deși ți-am mai zis de două ori :)) Acum am să fac ceva ce nu fac în mod normal, adică am să-ți mulțumesc pentru munca depusă, pentru articolele cu care îmi înseninezi ziua (mai ales cele despre blogging) și pentru că mă inspiri 🙂
  Când îți personalizezi ceașca, ne-o prezinți și nouă? 🙂

  • Mulțumesc tare mult. Poza cu cana va apărea imediat după „concepere” pe pagina de Facebook.

 2. Valeria Valeria

  Ti-am mai zis de cateva ori ca ma inspiri si iti mai zic si acum.Sa nu te lasi niciodata de scris. :3

  • Și mereu te apreciez tot mai mult pentru asta! 😀

 3. Stefan Stefan

  Salut! Felicitari! Continua sa scrii ca o faci foarte bine si inspiri oameni. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.