Let`s Do It pe Android

Vă ziceam acuma ceva timp că cei de la Let`s Do It România vor să lanseze o aplicație faină ce ne-ar putea ajuta să avem orașe mai curate. Pentru o lansa, aceștia și-au încercat norocul cu o campanie pe Indiegogo însă se pare că acolo nu au strâns decât 8% din suma propusă. Totuși, au reușit să lanseze aplicația pentru Android, ceea ce e foarte fain.

Aplicația poate fi descărcată de aici și poate fi legată de contul de Facebook, pentru a nu fi necesar un cont nou. Apoi trebuie să permiteți aplicației să vă localizeze iar de fiecare dată când găsiți un loc unde invadat de deșeuri puteți folosi aplicația pentru a înștiința autoritățile.

Nu folosiți însă aplicația dacă în natură se află doar un pet abandonat, deoarece acela poate fi îndepărtat ușor, deci o poți face și tu. Folosiți însă aplicația atunci când nu mai vedem iarba verde de acasă din cauza deșeurilor. Există chiar și un infografic în acest sens:

lets do it infograficAșadar, multe felicitări celor de la Let`s Do It România pentru faptul că au reușit să ducă voluntariatul la un alt nivel dar și pentru că ajută la o Românie mai curată.

 

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.