Acasă Diverse Waze, aproape cu nimic mai bun decât Google Hărți

Waze, aproape cu nimic mai bun decât Google Hărți

Autor

Data

CATEGORIE

Deși m-am pornit inițial la Botoșani, am ajuns ieri până la Adjud. Până la Bacău știam în mare drumul, dar după nu prea. Așa că am zis să testez Waze să văd care-i șmenul, mai ales că mă gândeam că o să mă scutească de radare.

Ca și aplicație de GPS este foarte ok, interfața foarte simplă, indicațiile sunt exacte și cam atât. Mi-a apărut un radar la un moment dat, dar acolo nu era nimic de fapt. Totuși, e posibil să fi fost un logan cu care mă întâlnisem înainte. Apoi nu a mai fost mai nimic, decât un MCV în mers pe care nu mi l-a semnalizat aplicația. Cumva nu prea pot să o judec că nu mi-a arătat radarele care de fapt nu erau, însă tot nu mi se pare o soluție mai bună decât stația.

La întoarcere am dat să folosesc Google Hărți, însă ăla o luase razna și îmi afișa aiurea unele lucruri. Așa că am făcut întoarcerea tot cu Waze.

Concluzia e că tot cred că cel mai bine e să ai gps separat plus stație pentru drumuri line și liniștite.

2 COMENTARII

  1. Eu folosesc exclusiv Waze si m-a salvat de multe ori. Il tin deschis chiar si in oras unde cunosc drumurile. Aplicatia nu are cum sa fie utila daca este folosita ”doar la nevoie”. E vorba de social traffic si trebuie ca fiecare utilizator sa-si aduca aportul la exactitatea informatiilor si raportarilor.

    Fata de Google Maps (care importa date de trafic din Waze, apropo) eu o consider mai ok pentru ca ai sanse mai multe sa afli de gropi, radare si alte pericole. Numai ca trebuie folosita.

    Concluzia mea e ca pentru un drum linistit mai degraba ai Waze + statie, decat GPS separat + statie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente