Am cumpărat o bandă LED din LIDL și mi-am amintit cât de atehnic sunt

Încă de când mă știu, am avut două mâini stângi. Iar până nu demult mă împăcasem cu ideea, numai că m-am răzgândit. Aș vrea să schimb asta, așa că nu mai ezit în a-mi prinde urechile în câte o treabă de asta mai tehnică, chiar dacă știu de la bun început că șansele de reușită sunt infime.

Poate că odată cu trecerea timpului, asta se va schimba. Ori poate că nu. Însă va exista sentimentul de mulțumire că am încercat. Iar asta este suficient pentru mine.

Să revenim la banda LED din LIDL. Recunosc că de mult timp mă atrage ideea de a folosi așa ceva. Îmi plac luminile și am tot văzut unele montate în spatele televizoarelor – înțeleg că sunt TV-uri care vin din fabrică cu așa ceva – care făceau o atmosferă destul de faină. Prin urmare, vreau și eu!

A fost o întâmplare să dau în LIDL peste o astfel de bandă LED pe care am cumpărat-o fără a sta prea mult pe gânduri. Nu este o achiziție smart, clar!

Prețul său a fost 90 lei iar pentru acești bani am primit o bandă LED de 5 metri, cu telecomandă și diferite accesorii incluse. Ajuns acasă, m-am și pus pe treabă.

Inițial, am zis că voi întinde banda de-a lungul birourilor precum și după televizor. Așa că banda ar fi trebuit tăiată și prelungită mai apoi cu accesoriile incluse, ca să pot face unghiurile, numai că nu mi-a ieșit deloc. Nu știu dacă o fi vina benzii, dar mai mare este șansa să fie a mea deși… am respectat tot ce scria în manual.

După ce am tăiat din ea, nu a mai fost bandă și pentru birouri. Bine, oricum nu ar fi ajuns, am constatat apoi. A rămas suficientă bandă cât să fac un contur aproape complet în spatele televizorului. Ar mai fi fost nevoie de 15-20 cm de bandă, iar asta a cauzat enorm de multă frustrare. Aia e, mergem mai departe.

Am prins banda cu chiu cu vai în spatele TV-ului, apoi o altă sursă de frustrare a fost telecomanda. Inițial am zis că e bateria veche, așa că am schimbat-o, doar că merge la fel de prost. Nici o șansă să poată fi utilizată de la distanță, chiar și cu baterie nouă. Nici măcar de aproape nu e mereu ok, ci are nevoie de un anumit unghi ca să îmi schimbe jocul de lumini.

De altfel, din punct de vedere al luminilor, sunt multe setări interesante. Însă prefer să îl țin pe o singură culoare și doar foarte rar aleg funcția auto.

A meritat banii această bandă LED? În mare parte, da. Chiar dacă mi-a cauzat frustrare, sunt conștient că nu e vina ei în totalitate. Efectul pe care îl creează în spatele TV-ului e mișto, așa că am reușit să produc o mică schimbare în cameră, schimbare care îmi oferă satisfacție. Să vedem cât rezistă, de acum.

Folosiți o astfel de bandă LED?

Distribuie articolul:

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.