Suntem morți cu toții, serial coreean cu zombie

Parcă îmi era dor de ceva serial post apocaliptic, cu zombie. Am văzut o bună parte din The Walking Dead, dar am renunțat din cauza faptului că s-a întins cam mult. Așa am ajuns să văd All of Us Are Dead, după cum îi e titlul în engleză, o dramă coreeană pentru că… de ce nu?

După experiența cu Squid Game, mi-am propus ca anul ăsta să experimentez mai des vizionarea de filme și seriale de prin alte colțuri ale lumii.

Mi-a apărut serialul Suntem morți cu toții la recomandări, i-am dat play, am schimbat limba pe engleză că deh… nu-mi prea place cum sună a lor, apoi au fost 9 episoade pe bandă rulantă.

Episoadele se termină mai mereu în suspans, așa că te prinde destul de rapid serialul. Plus că nu e chiar atât de prost precum mă temeam. Are 7.7 pe imdb, totuși.

Pe scurt, este scăpat un virus într-un liceu dintr-un oraș din Coreea de Sud, virus care transformă oamenii în zombie. Iar astfel apocalipsa începe. Câțiva adolescenți reușesc să se salveze, ori cel puțin pentru moment, așteptând ajutor din exterior, ajutor care pare să nu mai vină.

Orașul este carantinat, iar în același timp ni se prezintă încercarea autorităților de a ține sub control virusul. Destul de actual, aș putea zice.

În rest, o dă în telenovelă pe alocuri. Meh, e cu adolescenți, e și firesc să existe termeni precum crush, relații, tachinări… că deh, doar de crush îți arde când în jurul tău e plin de zombie care abia așteaptă să te sărute pe beregată.

Mai am vreo 3 episoade de văzut, dar la cum decurg lucrurile.. sigur vor fi și alte sezoane pe care puțin probabil să le urmăresc. Depinde, însă, cum se termină sezonul ăsta.

L-ai văzut, ți-a plăcut?

Distribuie articolul:

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.