Skip to content

Și, ce înseamnă succesul pentru voi?

De câte ori nu ați auzit pe cineva declarând că vrea să aibă succes? Indiferent că dorește să fie medic, polițist, profesor sau orice altceva, e musai să aibă succes. Să fie cunoscut de toată lumea, să lucreze pe bani mulți, să scrie despre el în ziare și să apară la Acces Direct.

Având atâta succes, și-ar construi de asemenea o casă cât mai mare, cu 20 de camere să zicem însă ar trăi toată viața la parter chiar dacă a muncit aproape jumătate din anii săi pentru a o construi. Ar avea vreo 4-5 mașini de ultimul răcnet însă ar avea un șofer care să-l ducă oriunde vrea, uitând astfel de plăcerea de a fi la volan. Și-ar cumpăra tot ce și-a dorit vreodată însă nu ar avea timp să se bucure de toate acele pofte la care a visat. Ba chiar ar avea atât de mult succes încât ar deveni aproape un străin pentru propria familie, pentru că succesul îl cheamă departe de casă.

Și astfel tot acest succes ar duce la nefericire, asta doar pentru că prea mult ne spunem limita e la cer și nu știm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Ce ar fi succesul pentru mine? Să locuiesc la casă și să mă pot bucura de o grădină unde să mă pot relaxa și să testez grădinăritul, să am o acasă nu prea mare, de 3-4 camere și o bibliotecă pe care să le împart cu 2-3 pui de om și cu acea persoană care are să vie. Mi-ar plăcea desigur să am și o mașină, însă nu vreau cine știe ce mașină ci una care să mă ajute să merg mai departe decât aș putea ajunge cu bicicleta. Aș fi de asemenea un om de succes mai ales dacă aș avea timp de toate acestea.

Cât despre voi, cum priviți succesul?

acasa

5 Comments

 1. Mirabela Mirabela

  Să faci pe cineva să te iubească în pofida faptului că ai greșit de nenumărate ori, să ai cea mai faină bibliotecă și să te bucuri de ea chiar dacă e în proporție de 85 la sută citită, să fii așteptat la sfârșitul zilei acasă de doi-trei, indeed-„pui de om” și de ființa aia pentru care nu vei coborî niciodată de pe un piedestal- asta înseamnă să fii cel mai fericit și de succes om în viață.

 2. razvan razvan

  să îți citească blogul până și tanti Nuți de la doi, aia cu pisică birmaneză și nepoată cu decolteu.

  • Și nepoata (care pare interesantă) să nu mi-l citească?! 🙁

   • razvan razvan

    se ocupa tanti nuti mai departe. ea trebuie castigata prima.

 3. Succes e atunci cand se coc prunele si e fierbinte cazanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.