Acasă Despre oameni Și, ce înseamnă succesul pentru voi?

Și, ce înseamnă succesul pentru voi?

Autor

Data

CATEGORIE

De câte ori nu ați auzit pe cineva declarând că vrea să aibă succes? Indiferent că dorește să fie medic, polițist, profesor sau orice altceva, e musai să aibă succes. Să fie cunoscut de toată lumea, să lucreze pe bani mulți, să scrie despre el în ziare și să apară la Acces Direct.

Având atâta succes, și-ar construi de asemenea o casă cât mai mare, cu 20 de camere să zicem însă ar trăi toată viața la parter chiar dacă a muncit aproape jumătate din anii săi pentru a o construi. Ar avea vreo 4-5 mașini de ultimul răcnet însă ar avea un șofer care să-l ducă oriunde vrea, uitând astfel de plăcerea de a fi la volan. Și-ar cumpăra tot ce și-a dorit vreodată însă nu ar avea timp să se bucure de toate acele pofte la care a visat. Ba chiar ar avea atât de mult succes încât ar deveni aproape un străin pentru propria familie, pentru că succesul îl cheamă departe de casă.

Și astfel tot acest succes ar duce la nefericire, asta doar pentru că prea mult ne spunem limita e la cer și nu știm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Ce ar fi succesul pentru mine? Să locuiesc la casă și să mă pot bucura de o grădină unde să mă pot relaxa și să testez grădinăritul, să am o acasă nu prea mare, de 3-4 camere și o bibliotecă pe care să le împart cu 2-3 pui de om și cu acea persoană care are să vie. Mi-ar plăcea desigur să am și o mașină, însă nu vreau cine știe ce mașină ci una care să mă ajute să merg mai departe decât aș putea ajunge cu bicicleta. Aș fi de asemenea un om de succes mai ales dacă aș avea timp de toate acestea.

Cât despre voi, cum priviți succesul?

acasa

5 COMENTARII

  1. Să faci pe cineva să te iubească în pofida faptului că ai greșit de nenumărate ori, să ai cea mai faină bibliotecă și să te bucuri de ea chiar dacă e în proporție de 85 la sută citită, să fii așteptat la sfârșitul zilei acasă de doi-trei, indeed-“pui de om” și de ființa aia pentru care nu vei coborî niciodată de pe un piedestal- asta înseamnă să fii cel mai fericit și de succes om în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente