Serviciul Bolt este acum disponibil și în Suceava

Deși nu apare asta încă pe site-ul lor oficial, Bolt pare să fie disponibil și în Suceava. Văzusem asta la ceva postare de pe un grup dedicat sucevenilor. Așa că am instalat aplicația să văd ce și cum. Și aparent, este disponibilă și aici.

Am testat câteva comenzi, fără să le trimit, doar cât să văd costurile, și par a fi destul de accesibile. Nu prea merg eu cu taxiul, de obicei, că e un oraș destul de mic. Doar la ocazii speciale, când vreau să beau o bere două-trei și drumu-i prea lung până acasă, mai ales că nu mai stau chiar în Suceava acum.

Sunt și ceva reduceri în aplicație, de 50%, însă nu cred că voi apuca să le folosesc. Cum ziceam, merg rar de tot cu taxiul, preferând mersul pe jos atunci când este posibil, ori mersul cu mașina proprie. Așa că sigur nu voi fi nevoit prea curând să chem un taxi.

Totuși, dacă voi avea cândva nevoie de un taxi, mi-ar plăcea să dau peste un om și nu unul cu figuri, așa cum sunt mulți și pe aici.

Sper ca, odată cu trecerea timpului, să apară și alte servicii de genul pe aici. Poate că nu e ofertantă piața, dar cred că vor fi primite cu brațele deschise.

4 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.