Se scumpește Disney Plus

Că tot vorbeam nu demult despre scumpiri și menționam acolo Disney Plus, aceștia s-au decis să anunțe oficial modificarea de preț.

Mai precis, de dimineață m-am trezit cu acest mail:

Sperăm că te bucuri de Disney+. Actualizăm tarifele, astfel încât să-ți putem oferi în continuare producții originale nou-nouțe, cele mai recente superproducții și cele mai îndrăgite seriale. Tariful abonamentului tău periodic se va modifica în mod automat de la 18 decembrie 2023 la 37 RON pe lună.

Mail de la Disney Plus

În prezent, abonamentul este de 30 de lei, așa că scumpirea va fi de 7 lei.

Dintre toate serviciile de streaming, Disney Plus folosesc cel mai puțin. Abonamentul rămâne pentru că e la comun cu gașca adunată în jurul Netflix și Youtube Premium. Altfel, cel mai probabil că l-aș fi anulat de ceva timp.

Totuși, presimt că din ianuarie voi face o curățenie generală printre abonamente. Am mult prea puțin timp pentru ele, așa că de ce să le plătesc în zadar? De exemplu, nu cred că am intrat pe Disney Plus în ultima lună.

Date fiind scumpirile, cred că servicii precum GamsGo vor avea succes în continuare. Asta dacă nu li se va pune piedică, desigur. Dar deocamdată pare că nu se va întâmpla asta.

Apropo, dacă folosești serviciul GamsGo pentru Disney Plus, abonamentul e 2.08$ iar codul BOLO95 mai aduce un mic discount. Astfel, dacă nu împarți contul cu gașca deja, vei ieși mai ieftin așa.

Mai folosești Disney Plus? Dacă răspunsul este afirmativ, cum te afectează scumpirea?

Distribuie articolul:

13 comentarii

  1. Eu mă gândesc ca anul ăsta, ce a mai rămas, să fac “curățenie”. Nu am Disney Plus, ci HBO Max și Netflix. Dar presimt ca rămân doar cu HBO Max.

  2. Am primit si eu mailul cu scumpirea. Dar spre placuta mea surprindere imi cer acordul pentru banii in plus, altfel abonamentul va fi intrerupt. Ma gandesc ca s-a dat vreo lege europeana in sensul asta, ca pana acum nu-ti cereau acordul. Trebuia sa intrerupi singur in caz ca nu-ti mai convenea pretul. Astept sa vad daca chiar asa va fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.