Acasă Diverse Sărăcie mare pe la hypermarket

Sărăcie mare pe la hypermarket

Autor

Data

CATEGORIE

Guvernanții jonglează ca Messi cu legile și ordonanțele de urgență, iar consecințe sunt multe. Majoritatea specialiștilor vorbesc de un nou val de scumpiri și de o posibilă criză. Totuși, dacă mergi acum la Carrefour sau alt hypermarket, vei găsi destul de greu loc de parcare. Iar înăuntru.. nenorocire!

Pentru că la țară nu am decât 2-3 magazine de unde nu poți cumpăra prea multe, iar prețul e ceva mai mare, obișnuiesc la rândul meu să cumpăr câte ceva din oraș înainte de sărbători. Și nu aș face asta dacă aș avea la țară tot ce mi-aș dori.

Iar în fiecare an mă lovesc de aceeași veșnică isterie: nema locuri de parcare, iar jihadul dinăuntru e insuportabil. Mereu am urât aglomerația așa că niciodată nu îmi face plăcere să fac cumpărături înainte de sărbători. Dar uneori chiar trebuie, deși nu sunt genul de om care umple coșul ca înainte de război.

Anul ăsta am zis că schimb strategia. Dacă tot m-am mutat nu mai tre să merg 40 km până la primul Hypermarket, o să profit de programul prelungit al celor de la Carrefour și o să merg la cumpărături la o oră mai târzie. De exemplu 23:00. Sper să nu fim prea mulți nebuni la ora aia.

Sărăcie, sărăcie, dar tot ne călcăm în picioare la sărbători. Bine, am înțeles că unii fac credite numai să ia cadouri și să aibă masa plină. Deci cumpărăm și lucruri pe care nu ni le permitem, dar uităm acest detaliu. Și când ne va lovi criza… au, au! Acuma, poate n-o fi așa. Sper!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente