Revolut refuză primele plăți de la carduri virtuale?

Am zis să îi fac și Ștefaniei un card, pentru a nu mai fi necesar să îl folosească pe al meu ocazional. Cum sunt o mulțime de servicii fără comisioane și cu înregistrare online, de ce nu?

Prin urmare, inițial am zis să își facă un cont la Raiffeisen Digital Bank, dacă tot am descoperit acest serviciu de curând. Cum multe persoane folosesc Revolut, i-am zis să facă și la ei un cont. Nu de alta, dar un card fizic poate fi util uneori iar Revolut este suficient de avansat, cât să merite.

I-am transferat eu bani în contul de Raiffeisen Digital Bank, pe care ar trebui ca mai apoi să îi folosească pentru a comanda cardul fizic de la Revolut. E 30 de livrarea acum, se pare. Din câte țin eu minte, demult era gratis livrarea, parcă, nu?

Toate bune și frumoase, până la momentul procesării plății. Au fost 3 plăți refuzate de către Revolut, însă din RDB au plecat banii, iar acum sunt blocați pe undeva. Am scris la ambele servicii de suport și ambele au zis că… durează. Recunosc că mi-ar fi plăcut o rezolvare imediată.

Nu am înțeles care este problema și de ce anume sunt refuzate plățile de la cardul virtual RBD. Să fie oare pentru că e un card virtual? Aș fi încercat plata direct cu cardul meu, însă Revolut spune că ar trebui făcută plata cu un card deschis pe numele utilizatorului, așa că nu se pupă. Poate cu un card virtual, deschis de mine, tot la Revolut? Mă tentează, dar nu aș mai vrea să blochez și mai mulți bani.

Aș încerca și transferul bancar însă dacă totuși nu funcționează, probabil că va trebui să folosească un card deschis la ceva bancă la care poți obține contul și cardul online. Cred că putem găsi ușor o astfel de bancă, nu?

Ați avut astfel de experiențe până acum?

Distribuie articolul:

13 comentarii

  1. Hai să-ți vând un pont și nu vei mai dori să folosești altceva: SelfPay Now pentru transferuri gratuite instante între cardurile celor care au instalată aplicația doar pe baza numărului de telefon sau între propriile tale carduri (maxim 3 carduri parcă era limita).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.