Recunosc: n-aș fi crezut!

Pentru mine, EURO 2024 reprezintă o bucurie! Îmi place fotbalul și încerc să urmăresc majoritatea evenimentelor importante din această lume. De altfel, ori de câte ori apare ocazia de a viziona un fotbal frumos, fac tot posibilul să nu ratez ocazia.

Cu ocazia acestui turneu final, mi-am făcut un abonament la Voyo, astfel încât să pot vedea meciurile și de pe telefon sau direct de pe laptop, atunci când sunt la țară.

Faptul că România s-a calificat la EURO 2024 nu m-a bucurat într-un mod special, iar asta deoarece niciodată nu am rezonat prea mult cu naționala. Lipsa de performanțe, dar și selecțiile făcute – uneori, în opinia mea – pe ochi frumoși sunt motivele pentru care nu m-am grăbit niciodată să deschid TV-ul pentru că avea naționala meci.

Cu toate acestea, mi-am luat un tricou galben cu România din LIDL, o bandană din Carrefour, iar începutul meciului cu Ucraina m-a găsit în fața televizorului, cu semințele aproape.

Pronosticurile mele erau următoarele: România pierde cu Ucraina, bate Slovacia și face egal cu Belgia. Altfel spus, eram cumva sigur că ne calificăm, dacă nu de pe 2, măcar un loc 3 dintre primele 4 care asigură calificarea.

Cu toate acestea, Naționala României mi-a depășit ieri toate așteptările! Probabil că a făcut cel mai bun meci de fotbal, din câte am urmărit eu, și recunosc că m-am bucurat teribil la fiecare gol. Îmi cer scuze vecinilor, cu această ocazie.

Frumusețea golurilor dar mai ales determinarea pe care am văzut-o la jucătorii naționalei mi-a demonstrat că am greșit prin faptul că nu am susținut mai cu tărie echipa națională. E o lecție învățată!

Tot ce sper acum e ca jucătorii să își păstreze determinarea și să rămână cu picioarele pe pământ. Sunt șanse foarte bune de a merge mai departe și ar fi păcat să nu avem parte de mai multe bucurii.

Hai România!!!

Fotografie realizată de Codrin Anton pentru ZiaruldepeNet.ro.

Distribuie articolul:

2 comentarii

    • Să sperăm că ne vom prezenta onorabil și cu belgienii, care sunt puțin răniți la orgoliu și vor da totul pe teren. Poate îi surprindem pe un contra-atac și aia e. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.