Acasă Imi place Primul metru de autostradă în Moldova

Primul metru de autostradă în Moldova

Autor

Data

CATEGORIE

Deși nicăieri nu e superb, cred că în Moldova avem drumurile cele mai proaste. Numai eu știu cât de mult am pierdut din cauza unui drum județean de doar 12 km care n-a văzut în viața lui asfaltul. Doar gropi și pământ. DJ 294 îi zice.

Am și protestat, în moduri diferite. Dar degeaba. Există un proiect, de muuuult timp, care ni se tot bagă pe gât. Drumul Strategic. Al lui pește.

Despre autostrăzi.. ce să mai vorbim? Nu prea sunt în zonele bune ale țării, d-apăi în Moldova? Cu toate astea, acum ne putem lăuda cu primul metru de autostradă din Moldova. N-a fost făcut însă de către conducătorii dragi, ci de către un antreprenor din Suceava.

Iată videoclipul devenit viral zilele acestea, realizat de antreprenorul Ștefan Mandachi, cel care a ctitorit primul metru de autostradă, în Moldova.

Culmea e că a reușit într-o singură zi ceea ce nu au reușit alții în ani de zile și probabil că nici nu vor reuși prea curând.

Pe 15 martie, la ora 15, sper să luăm cu toții o pauză de 15 minute, în formă de protest.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente