Skip to content

Prima luna in care doar dau bani

Luna august nu e o lună în care îmi va merge prea bine și asta pentru că am doar de dat bani și sunt puține șanse să mai și primesc. În principal banii mei se duc la plata domeniului – pentru că luna aceasta fac un an de blogging deci trebuie să reînoiesc domeniul – dar și pe găzduire și internet.

Trebuie să fiu sincer și să recunosc că momentan bani din blogging nu fac, așa că sunt nevoit să scot din buzunar banii pe care îi necesită întreținerea acestui blog pe care te afli. Sunt sincer din nou și trebuie să recunosc că nici nu sper ca blogul acesta să se poată întreține singur în primii doi ani, cu toate că mi-ar prinde bine puțin ajutor.

Totuși luna august mă frustrează. Am fost nevoit să renunț la unele mofturi precum și la participarea mea la Zilele Nordului din cauza lipsei banilor. Sunt conștient însă de faptul că vor mai urma situații similare așa că trebuie să îmbrățișez momentul și să învăț cum să trec peste el, să găsesc soluții.

De asemenea plănuiesc să deschid încă un blog nișat pentru că observ că bloggingul devine pe zi ce trece o pasiune tot mai arzătoare așa că de ce nu aș face ceea ce îmi place mie mai mult ? Deci mai am nevoie de bani pentru încă un domeniu și probabil pentru un pachet de găzduire.

Astfel în următoarea perioadă trebuie să mă pun serios pe treabă și să caut două trei colaborări pentru a putea intra cu bine în al doilea an de blogging.

Pe final am și o întrebare pentru oamenii mari: la voi, care sunt lunile care vă displac pentru că trebuie să dați mai mulți bani decât primiți ?

 

10 Comments

 1. Pentru mine cheltuielile pentru blog, nu sunt o povara…desi e un sentiment cand iti pleaca 2-3 milioane din cont :)), puteai sa faci lucruri cu banii aia. Dar asta e…

  • Dar tu obții și ceva bănuți din urma lui, nu ?

 2. Nu am scos nici macar o data bani din buzunar sa-i bag in net (domenii,hosting, si alte servicii), exclus plata netului lunar. Luna asta e cea mai slaba, n-am produs aproape deloc.

  • O duci bine atunci. Felicitari.

 3. Pana la urma blogging-ul este un hobby. Nu consider ca este mult 20E pe an domeniu si webhosting.

  • Nici nu am zis ca este mult si chiar ma bucur ca pot investi intr-o activitate pe care o fac din placere.

 4. Dar luna asta n-ai mai primit comenzi la articole?

  • Abia azi am început o nouă colaborare.

 5. […] Din câte știu există o mulțime de tipuri de bloggeri și fiecare are câte un public al său. Sunt bloggeri scriitori, bloggeri pișcotari, bloggeri care scriu despre marketing și social media dar și bloggeri care scriu articole pline de cuvinte frumoase. Ei bine eu sunt bloggerul care în loc să scrie despre sentimente și cu pasiune prefer să scriu cu drag un articol în care să spun cât de faini sunt vloggerii români sau să zic că sunt într-o lună în care am doar datorii. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.