Skip to content

A mai ramas doar putin pana la Zilele Nordului

Am mai scris despre acest eveniment acum ceva timp însă țin să le aduc aminte botoșănenilor, și nu numai, de marele eveniment care are loc între 8 și 10 august în Darabani.

Din păcate nu cred că voi putea ajunge și eu la Zilele Nordului deoarece nu am mai reușit să fac rost nici de cort și nici de sac de dormit iar august e luna în care trebuie să plătesc găzduirea și domeniul, așa că nu îmi pot permite să le cumpăr.

Totuși scriu pe blog despre el pentru că e un eveniment care merită promovat. Detaliile mai exacte le puteți găsi atât în articolul scris de mine acum ceva timp precum și pe site-ul oficial.

Urmăresc cu mare drag pagina de Facebook a evenimentului și observ că pregătirile merg ca unse, deci cu siguranță va fi o primă ediție foarte reușită.

Regret că nu pot merge la Zilele Nordului însă nu mi s-a răspuns nici măcar la un e-mail așa că voi fi nevoit să aflu cum a fost de la Răzvan și de la alți bloggeri care vor merge.

 

5 Comments

  1. Nu poti sa te grupezi cu un amic la un cort? Sau ia-ti un rucsac, dormi in aer liber, incearca orice si du-te la Zilele Nordului. 😉

    • Nu am prea mulți amici care merg. Voi mai căuta posibilități.

      • Ok. Sper sa gasesti pe cineva si sa mergi si tu la Zilele Nordului.

  2. […] mă frustrează. Am fost nevoit să renunț la unele mofturi precum și la participarea mea la Zilele Nordului din cauza lipsei banilor. Sunt conștient însă de faptul că vor mai urma situații similare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.