Pe blogul tău, tu ești șeful!

Se pare că iar scriu un articol despre blogging și, cu riscul de a mai supăra pe cineva, îmi permit totuși să continui să îl scriu că doar e blogul meu și scriu ce vreau, nu ? Poate că a mai fost tratat subiectul de către bloggeri mai mari precum Zoso sau Arhi, însă atâta timp cât văd că oamenii sunt încă dezinformați consideră că mai este loc pentru încă un articol.

Foarte multe persoane din comunitatea bloggerilor botoșăneni sunt la început de drum în ceea ce privește bloggingul astfel încât îmi permit să ofer un sfat. Poate că nu sunt eu cel mai în măsură să scriu articolul însă poate că sunt singurul care am avut ideea.

Revenind însă la tema principală, observ faptul că mulți bloggeri atunci când se află la început de drum au multe temeri în legătură cu ceea ce scriu pe propriul blog. Cred că sunt foarte mulți bloggeri care nu înțeleg un lucru destul de simplu: pe blogul tău, tu ești șeful! Poți scrie când vrei, despre ce vrei, oricum vrei. Practic, blogul e ca propria casă. Dacă vrei, o vopsești roz sau verde și dacă nu ai cerebelul întreg, îi poți da foc. Că doar e a ta, nu ?

Totuși ai grijă să nu faci prea multe nebunii deoarece fiecare decizie are urmările sale și astfel ai putea pierde din cititori. Acesta nu este un motiv să stai cu frică mai mereu deoarece trebuie să arăți că știi ce îți dorești de la tine dar și de la blogul pe care scrii.

i-am-a-writer

10 comentarii


      1. Internetul este o junglă. Tu ai o mică, mică părticică din ea. Ai un leu Google, dar și foarte multe animale pe lângă tine. Crezi că supraviețuiești singur?! 🙂

        Răspunde


  1. Am mai observat un defect și în comunitatea vloggerilor: acela de a te scuza exagerat pentru inactivitate. Cum ai spus și tu, pe blog tu ești „boss-ul”, postezi când vrei și ce vrei. Fiecare are un timp și o organizare a sa, iar acest lucru trebuie înțeles și acceptat de cititori.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.